Makelaars in ‘s-Gravenzande

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in ‘s-Gravenzande, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 22 makelaars actief geweest in ‘s-Gravenzande. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in ‘s-Gravenzande helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als centrumgebied 's-Gravenzande.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in ‘s-Gravenzande zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in ‘s-Gravenzande afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 484.000
 • Gemiddelde verkooptijd 41
 • Prijsverschil afgelopen jaar € -30.000
 • Aantal transacties 166
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in ‘s-Gravenzande
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt ‘s-Gravenzande

In ‘s-Gravenzande is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 453.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een daling van € -30.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in ‘s-Gravenzande.

Bij de verkoop van een huis in ‘s-Gravenzande is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 122 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 453.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 3700. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in ‘s-Gravenzande. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit ‘s-Gravenzande weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 484.000.

Het meest voorkomende energielabel in ‘s-Gravenzande is C. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in ‘s-Gravenzande. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in ‘s-Gravenzande

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in ‘s-Gravenzande? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in ‘s-Gravenzande. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Helm & Heus Makelaars de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van ‘s-Gravenzande, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio ‘s-Gravenzande.

 • Verkooptijd
  47 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 538.000
  Woningen verkocht
  23
 • Verkooptijd
  35 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 442.000
  Woningen verkocht
  21
 • Verkooptijd
  32 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 441.000
  Woningen verkocht
  18
 • Verkooptijd
  29 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 470.000
  Woningen verkocht
  16

Populaire buurten in ‘s-Gravenzande

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in ‘s-Gravenzande? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van ‘s-Gravenzande. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. centrumgebied 's-Gravenzande

  Verkooptijd
  40 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 405.000
  Woningen verkocht
  23
 • 2. Oudeland

  Verkooptijd
  40 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 438.000
  Woningen verkocht
  22
 • 3. Edelstenenwijk

  Verkooptijd
  29 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 444.000
  Woningen verkocht
  20
 • 4. Zandevelt

  Verkooptijd
  34 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 423.000
  Woningen verkocht
  19
 • 5. 's-Gravenzande Buitengebied

  Verkooptijd
  56 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 610.000
  Woningen verkocht
  16

Top 5 woningen verkocht in ‘s-Gravenzande

In ‘s-Gravenzande zijn de afgelopen maand 166 woningen verkocht. Makelaar Helm & Heus Makelaars verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in ‘s-Gravenzande.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
de Jonghlaan 13 b Helm & Heus Makelaars € 1.395.000
Noordwind 8 Helm & Heus Makelaars € 1.000.000
Parallelweg 47 Malkenhorst Makelaars € 995.000
Nieuwe Vaart 7 Malkenhorst Makelaars € 925.000
Groeneweg 44 Rijnpoort Makelaars € 900.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in ‘s-Gravenzande

Hoeveel makelaars zijn er actief in ‘s-Gravenzande?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 22 makelaars actief geweest in ‘s-Gravenzande. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in ‘s-Gravenzande.

Wat kost een makelaar in ‘s-Gravenzande?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in ‘s-Gravenzande is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in ‘s-Gravenzande van € 4.800 tot € 5.900.

Wat kost een aankoopmakelaar in ‘s-Gravenzande?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in ‘s-Gravenzande zijn € 2.400 a € 3.600. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van ‘s-Gravenzande?

+

De meest verkopende makelaar van ‘s-Gravenzande is Helm & Heus Makelaars. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In ‘s-Gravenzande zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in ‘s-Gravenzande?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in ‘s-Gravenzande aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in ‘s-Gravenzande.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!