Baljeu en Staal

Baljeu en Staal is een makelaar gevestigd in ‘s-Gravenzande. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Baljeu en Staal hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. Baljeu en Staal is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in ‘s-Gravenzande en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Baljeu en Staal. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Baljeu en Staal in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 417.000
  • Gemiddelde verkooptijd 72
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -1.552.000
  • Aantal transacties 13
Meer informatie over Baljeu en Staal
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Baljeu en Staal verkoopt

Baljeu en Staal is het meeste actief in ‘s-Gravenzande. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Baljeu en Staal woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Baljeu en Staal ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Naaldwijk 4 € 419.000
‘s-Gravenzande 4 € 401.000
De Lier 2 € 357.000
Kwintsheul 2 € 413.000
Honselersdijk 1 € 600.000

Type woningen die Baljeu en Staal verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Baljeu en Staal diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Baljeu en Staal het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
45%
2 onder 1 kapwoning
27%
portiekwoning
18%
eindwoning
9%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Baljeu en Staal

Wat kost Baljeu en Staal bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.200 zijn. De maximale kosten zijn € € 6.300. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Baljeu en Staal voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Baljeu en Staal je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.100 en de € 3.100.

Waar is Baljeu en Staal actief?

+

Baljeu en Staal heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Naaldwijk, ‘s-Gravenzande, De Lier, Kwintsheul en Honselersdijk.

In welk prijssegment is Baljeu en Staal actief?

+

Baljeu en Staal is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Baljeu en Staal actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 417.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 2.200 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in ‘s-Gravenzande

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van ‘s-Gravenzande en vergelijkbaar is aan Baljeu en Staal. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!