Makelaars in Hoek van Holland

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Hoek van Holland, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 14 makelaars actief geweest in Hoek van Holland. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Hoek van Holland helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Dorp.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Hoek van Holland zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Hoek van Holland afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 460.000
 • Gemiddelde verkooptijd 42
 • Prijsverschil afgelopen jaar € -94.000
 • Aantal transacties 74
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Hoek van Holland
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Hoek van Holland

In Hoek van Holland is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 404.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een daling van € -94.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat minder woningen in de verkoop gegaan zijn in Hoek van Holland.

Bij de verkoop van een huis in Hoek van Holland is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 120 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 404.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 3400. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Hoek van Holland. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Hoek van Holland weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 460.000.

Het meest voorkomende energielabel in Hoek van Holland is C. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Hoek van Holland. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Hoek van Holland

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Hoek van Holland? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Hoek van Holland. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat WOONVREUGDE de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Hoek van Holland, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Hoek van Holland.

 • Verkooptijd
  22 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 380.000
  Woningen verkocht
  5
 • Verkooptijd
  32 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 270.000
  Woningen verkocht
  3
 • Verkooptijd
  30 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 495.000
  Woningen verkocht
  2
 • Verkooptijd
  20 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 349.000
  Woningen verkocht
  2

Populaire buurten in Hoek van Holland

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Hoek van Holland? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Hoek van Holland. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Dorp

  Verkooptijd
  39 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 400.000
  Woningen verkocht
  53
 • 2. Strand en Duin

  Verkooptijd
  51 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 612.000
  Woningen verkocht
  21

Top 5 woningen verkocht in Hoek van Holland

In Hoek van Holland zijn de afgelopen maand 74 woningen verkocht. Makelaar WOONVREUGDE verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Hoek van Holland.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Strandweg 337 WOONVREUGDE € 1.375.000
Nieuwlandsedijk 144 Baljon makelaars € 1.150.000
Seinpad 21 WOONVREUGDE € 1.050.000
Harwichweg 170 Sanders Makelaardij € 898.500
Harwichweg 188 Hulsebosch Makelaardij € 875.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Hoek van Holland

Hoeveel makelaars zijn er actief in Hoek van Holland?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 14 makelaars actief geweest in Hoek van Holland. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Hoek van Holland.

Wat kost een makelaar in Hoek van Holland?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Hoek van Holland is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Hoek van Holland van € 4.600 tot € 5.600.

Wat kost een aankoopmakelaar in Hoek van Holland?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Hoek van Holland zijn € 2.300 a € 3.500. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Hoek van Holland?

+

De meest verkopende makelaar van Hoek van Holland is WOONVREUGDE. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Hoek van Holland zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Hoek van Holland?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Hoek van Holland aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Hoek van Holland.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!