WOONVREUGDE

WOONVREUGDE is een makelaar gevestigd in Hoek van Holland. Dit makelaarskantoor is een groot kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding meer woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt WOONVREUGDE hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties groot. WOONVREUGDE is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Hoek van Holland en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van WOONVREUGDE. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties WOONVREUGDE in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 436.000
  • Gemiddelde verkooptijd 45
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 41.000
  • Aantal transacties 50
Meer informatie over WOONVREUGDE
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar WOONVREUGDE verkoopt

WOONVREUGDE is het meeste actief in Hoek van Holland. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar WOONVREUGDE woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt WOONVREUGDE ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Hoek van Holland 43 € 453.000
Sas van Gent 2 € 320.000
Maasdijk 1 € 400.000
Rotterdam 1 € 325.000
Naaldwijk 1 € 350.000

Type woningen die WOONVREUGDE verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat WOONVREUGDE diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat WOONVREUGDE het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
37%
hoekwoning
13%
galerijflat
11%
benedenwoning
9%
portiekflat
9%
bovenwoning
4%
geschakelde 2 onder 1 kapwoning
4%
geschakelde woning
4%
2 onder 1 kapwoning
2%
eindwoning
2%
halfvrijstaande woning
2%
vrijstaande woning
2%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in WOONVREUGDE

Wat kost WOONVREUGDE bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.400 zijn. De maximale kosten zijn € € 6.500. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van WOONVREUGDE voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer WOONVREUGDE je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.200 en de € 3.300.

Waar is WOONVREUGDE actief?

+

WOONVREUGDE heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Hoek van Holland, Sas van Gent, Maasdijk, Rotterdam en Naaldwijk.

In welk prijssegment is WOONVREUGDE actief?

+

WOONVREUGDE is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar WOONVREUGDE actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 436.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 4.700 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Hoek van Holland

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Hoek van Holland en vergelijkbaar is aan WOONVREUGDE. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!