DIVA Makelaars

DIVA Makelaars is een makelaar gevestigd in Den Haag. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt DIVA Makelaars hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. DIVA Makelaars is een makelaar die woningen verkoopt die een wat lagere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Den Haag en omgeving. De makelaar is daarom actief in een wat lagere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van DIVA Makelaars. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties DIVA Makelaars in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 268.000
  • Gemiddelde verkooptijd 35
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 59.000
  • Aantal transacties 50
Meer informatie over DIVA Makelaars
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar DIVA Makelaars verkoopt

DIVA Makelaars is het meeste actief in Den Haag. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar DIVA Makelaars woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt DIVA Makelaars ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Den Haag 42 € 265.000
Wassenaar 2 € 305.000
Zoetermeer 2 € 341.000
Rijswijk 1 € 315.000
Schiedam 1 € 175.000

Type woningen die DIVA Makelaars verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat DIVA Makelaars diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat DIVA Makelaars het meeste verkoopt is bovenwoning.

bovenwoning
32%
benedenwoning
29%
portiekwoning
11%
galerijflat
7%
tussenwoning
7%
vrijstaande woning
7%
hoekwoning
4%
tussenverdieping
4%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in DIVA Makelaars

Wat kost DIVA Makelaars bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 2.700 zijn. De maximale kosten zijn € € 4.000. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van DIVA Makelaars voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer DIVA Makelaars je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.300 en de € 2.000.

Waar is DIVA Makelaars actief?

+

DIVA Makelaars heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Den Haag, Wassenaar, Zoetermeer, Rijswijk en Schiedam.

In welk prijssegment is DIVA Makelaars actief?

+

DIVA Makelaars is actief in een wat lagere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar DIVA Makelaars actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 268.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 1.900 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Den Haag

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Den Haag en vergelijkbaar is aan DIVA Makelaars. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!