Makelaars in Assen

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Assen, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 65 makelaars actief geweest in Assen. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Assen helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Baggelhuizen Midden.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Assen zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Assen afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 338.000
 • Gemiddelde verkooptijd 38
 • Prijsverschil afgelopen jaar € -9.000
 • Aantal transacties 706
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Assen
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Assen

In Assen is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 347.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een daling van € -9.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Assen.

Bij de verkoop van een huis in Assen is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 115 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 347.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 3000. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Assen. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Assen weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 338.000.

Het meest voorkomende energielabel in Assen is A. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Assen. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Assen

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Assen? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Assen. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Lamberink Makelaars de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Assen, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Assen.

 • Verkooptijd
  34 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 339.000
  Woningen verkocht
  108
 • Verkooptijd
  42 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 337.000
  Woningen verkocht
  70
 • Verkooptijd
  40 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 296.000
  Woningen verkocht
  40
 • Verkooptijd
  59 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 373.000
  Woningen verkocht
  38

Populaire buurten in Assen

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Assen? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Assen. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Baggelhuizen Midden

  Verkooptijd
  29 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 263.000
  Woningen verkocht
  33
 • 2. De Lariks West

  Verkooptijd
  37 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 233.000
  Woningen verkocht
  30
 • 3. De Stoepen

  Verkooptijd
  39 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 378.000
  Woningen verkocht
  29
 • 4. Vredeveld Noord

  Verkooptijd
  41 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 247.000
  Woningen verkocht
  27
 • 5. De Landen/De Akkers

  Verkooptijd
  30 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 236.000
  Woningen verkocht
  26

Top 5 woningen verkocht in Assen

In Assen zijn de afgelopen maand 706 woningen verkocht. Makelaar Lamberink Makelaars verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Assen.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Witterstraat 29 Lamberink Makelaars € 1.050.000
Houtlaan 63 Groenhout Makelaars € 950.000
Beilerstraat 9 Verver Jet Winters Makelaars | Luxevastgoed.nl € 949.000
Asserwijk 47 Lamberink Makelaars € 875.000
Lange Hout 20 Schoon Makelaardij € 850.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Assen

Hoeveel makelaars zijn er actief in Assen?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 65 makelaars actief geweest in Assen. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Assen.

Wat kost een makelaar in Assen?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Assen is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Assen van € 3.400 tot € 4.100.

Wat kost een aankoopmakelaar in Assen?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Assen zijn € 1.700 a € 2.500. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Assen?

+

De meest verkopende makelaar van Assen is Lamberink Makelaars. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Assen zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Assen?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Assen aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Assen.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!