Lamberink Makelaars

Lamberink Makelaars is een makelaar gevestigd in Assen. Dit makelaarskantoor is een groot kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding meer woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Lamberink Makelaars hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties groot. Lamberink Makelaars is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Assen en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Lamberink Makelaars. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Lamberink Makelaars in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 362.000
  • Gemiddelde verkooptijd 40
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 24.000
  • Aantal transacties 495
Meer informatie over Lamberink Makelaars
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Lamberink Makelaars verkoopt

Lamberink Makelaars is het meeste actief in Assen. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Lamberink Makelaars woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Lamberink Makelaars ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Assen 185 € 359.000
Emmen 42 € 324.000
Groningen 40 € 323.000
Hardenberg 28 € 362.000
Rolde 18 € 388.000

Type woningen die Lamberink Makelaars verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Lamberink Makelaars diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Lamberink Makelaars het meeste verkoopt is vrijstaande woning.

vrijstaande woning
28%
2 onder 1 kapwoning
26%
tussenwoning
21%
hoekwoning
11%
portiekwoning
5%
bovenwoning
2%
eindwoning
2%
galerijflat
2%
benedenwoning
1%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Lamberink Makelaars

Wat kost Lamberink Makelaars bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.600 zijn. De maximale kosten zijn € € 5.400. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Lamberink Makelaars voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Lamberink Makelaars je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.800 en de € 2.700.

Waar is Lamberink Makelaars actief?

+

Lamberink Makelaars heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Assen, Emmen, Groningen, Hardenberg en Rolde.

In welk prijssegment is Lamberink Makelaars actief?

+

Lamberink Makelaars is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Lamberink Makelaars actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 362.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 2.900 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Assen

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Assen en vergelijkbaar is aan Lamberink Makelaars. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!