Makelaars in Emmen

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Emmen, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 62 makelaars actief geweest in Emmen. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Emmen helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Rietlanden.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Emmen zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Emmen afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 301.000
 • Gemiddelde verkooptijd 42
 • Prijsverschil afgelopen jaar € -11.000
 • Aantal transacties 641
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Emmen
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Emmen

In Emmen is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 287.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een daling van € -11.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Emmen.

Bij de verkoop van een huis in Emmen is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 124 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 287.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 2300. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Emmen. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Emmen weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 301.000.

Het meest voorkomende energielabel in Emmen is C. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Emmen. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Emmen

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Emmen? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Emmen. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Ten Wolde Makelaars de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Emmen, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Emmen.

Populaire buurten in Emmen

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Emmen? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Emmen. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Rietlanden

  Verkooptijd
  32 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 320.000
  Woningen verkocht
  121
 • 2. Angelslo

  Verkooptijd
  39 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 229.000
  Woningen verkocht
  87
 • 3. Bargeres

  Verkooptijd
  33 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 235.000
  Woningen verkocht
  86
 • 4. Emmerhout

  Verkooptijd
  43 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 240.000
  Woningen verkocht
  84
 • 5. Emmen-Centrum

  Verkooptijd
  50 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 317.000
  Woningen verkocht
  78

Top 5 woningen verkocht in Emmen

In Emmen zijn de afgelopen maand 641 woningen verkocht. Makelaar Ten Wolde Makelaars verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Emmen.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Vreding 20 Marcel van Dam Makelaardij o.g. € 1.395.000
Angelslordijk 13 D Lamberink Makelaars € 985.000
Wolferinghaar 3 Ten Wolde Makelaars € 875.000
Oosterstraat 29 NSP Wegter Makelaars € 785.000
IJsspoorweg 19 Vodoz Makelaardij € 775.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Emmen

Hoeveel makelaars zijn er actief in Emmen?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 62 makelaars actief geweest in Emmen. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Emmen.

Wat kost een makelaar in Emmen?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Emmen is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Emmen van € 3.000 tot € 3.600.

Wat kost een aankoopmakelaar in Emmen?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Emmen zijn € 1.500 a € 2.300. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Emmen?

+

De meest verkopende makelaar van Emmen is Ten Wolde Makelaars. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Emmen zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Emmen?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Emmen aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Emmen.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!