Marcel van Dam Makelaardij o.g.

Marcel van Dam Makelaardij o.g. is een makelaar gevestigd in Exloo. Dit makelaarskantoor is een groot kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding meer woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Marcel van Dam Makelaardij o.g. hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties groot. Marcel van Dam Makelaardij o.g. is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Exloo en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Marcel van Dam Makelaardij o.g.. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Marcel van Dam Makelaardij o.g. in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 394.000
  • Gemiddelde verkooptijd 42
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -20.000
  • Aantal transacties 73
Meer informatie over Marcel van Dam Makelaardij o.g.
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Marcel van Dam Makelaardij o.g. verkoopt

Marcel van Dam Makelaardij o.g. is het meeste actief in Exloo. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Marcel van Dam Makelaardij o.g. woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Marcel van Dam Makelaardij o.g. ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Emmen 32 € 351.000
Exloo 7 € 434.000
Odoorn 5 € 444.000
Klazienaveen 3 € 368.000
Nieuw-Weerdinge 3 € 385.000

Type woningen die Marcel van Dam Makelaardij o.g. verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Marcel van Dam Makelaardij o.g. diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Marcel van Dam Makelaardij o.g. het meeste verkoopt is vrijstaande woning.

vrijstaande woning
54%
tussenwoning
19%
2 onder 1 kapwoning
17%
eindwoning
4%
hoekwoning
3%
portiekwoning
1%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Marcel van Dam Makelaardij o.g.

Wat kost Marcel van Dam Makelaardij o.g. bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.900 zijn. De maximale kosten zijn € € 5.900. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Marcel van Dam Makelaardij o.g. voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Marcel van Dam Makelaardij o.g. je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.000 en de € 3.000.

Waar is Marcel van Dam Makelaardij o.g. actief?

+

Marcel van Dam Makelaardij o.g. heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Emmen, Exloo, Odoorn, Klazienaveen en Nieuw-Weerdinge.

In welk prijssegment is Marcel van Dam Makelaardij o.g. actief?

+

Marcel van Dam Makelaardij o.g. is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Marcel van Dam Makelaardij o.g. actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 394.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.200 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Exloo

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Exloo en vergelijkbaar is aan Marcel van Dam Makelaardij o.g.. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!