De Flinten Makelaardij

De Flinten Makelaardij is een makelaar gevestigd in Sleen. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt De Flinten Makelaardij hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. De Flinten Makelaardij is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Sleen en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van De Flinten Makelaardij. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties De Flinten Makelaardij in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 347.000
  • Gemiddelde verkooptijd 52
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 33.000
  • Aantal transacties 36
Meer informatie over De Flinten Makelaardij
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar De Flinten Makelaardij verkoopt

De Flinten Makelaardij is het meeste actief in Sleen. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar De Flinten Makelaardij woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt De Flinten Makelaardij ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Emmen 16 € 290.000
Sleen 4 € 348.000
Odoornerveen 3 € 562.000
Erm 2 € 235.000
Oosterhesselen 2 € 495.000

Type woningen die De Flinten Makelaardij verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat De Flinten Makelaardij diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat De Flinten Makelaardij het meeste verkoopt is vrijstaande woning.

vrijstaande woning
37%
2 onder 1 kapwoning
23%
hoekwoning
14%
tussenwoning
14%
galerijflat
6%
halfvrijstaande woning
3%
portiekwoning
3%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in De Flinten Makelaardij

Wat kost De Flinten Makelaardij bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.500 zijn. De maximale kosten zijn € € 5.200. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van De Flinten Makelaardij voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer De Flinten Makelaardij je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.700 en de € 2.600.

Waar is De Flinten Makelaardij actief?

+

De Flinten Makelaardij heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Emmen, Sleen, Odoornerveen, Erm en Oosterhesselen.

In welk prijssegment is De Flinten Makelaardij actief?

+

De Flinten Makelaardij is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar De Flinten Makelaardij actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 347.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 2.700 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Sleen

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Sleen en vergelijkbaar is aan De Flinten Makelaardij. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!