Zwanenburg Makelaardij

Zwanenburg Makelaardij is een makelaar gevestigd in Sleen. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Zwanenburg Makelaardij hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. Zwanenburg Makelaardij is een makelaar die woningen verkoopt die een wat lagere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Sleen en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Zwanenburg Makelaardij. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Zwanenburg Makelaardij in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 350.000
  • Gemiddelde verkooptijd 39
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -144.000
  • Aantal transacties 21
Meer informatie over Zwanenburg Makelaardij
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Zwanenburg Makelaardij verkoopt

Zwanenburg Makelaardij is het meeste actief in Sleen. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Zwanenburg Makelaardij woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Zwanenburg Makelaardij ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Sleen 6 € 292.000
Erm 5 € 188.000
Schoonoord 2 € 335.000
Schalkhaar 1 € 620.000
Emmen 1 € 460.000

Type woningen die Zwanenburg Makelaardij verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Zwanenburg Makelaardij diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Zwanenburg Makelaardij het meeste verkoopt is geschakelde woning.

geschakelde woning
33%
2 onder 1 kapwoning
28%
vrijstaande woning
22%
halfvrijstaande woning
6%
hoekwoning
6%
tussenwoning
6%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Zwanenburg Makelaardij

Wat kost Zwanenburg Makelaardij bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.500 zijn. De maximale kosten zijn € € 5.300. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Zwanenburg Makelaardij voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Zwanenburg Makelaardij je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.800 en de € 2.600.

Waar is Zwanenburg Makelaardij actief?

+

Zwanenburg Makelaardij heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Sleen, Erm, Schoonoord, Schalkhaar en Emmen.

In welk prijssegment is Zwanenburg Makelaardij actief?

+

Zwanenburg Makelaardij is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Zwanenburg Makelaardij actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 350.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 2.700 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Sleen

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Sleen en vergelijkbaar is aan Zwanenburg Makelaardij. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!