Wijnholds Makelaardij

Wijnholds Makelaardij is een makelaar gevestigd in Exloo. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Wijnholds Makelaardij hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. Wijnholds Makelaardij is een makelaar die woningen verkoopt die een wat lagere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Exloo en omgeving. De makelaar is daarom actief in een wat lagere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Wijnholds Makelaardij. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Wijnholds Makelaardij in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 308.000
  • Gemiddelde verkooptijd 52
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 23.000
  • Aantal transacties 38
Meer informatie over Wijnholds Makelaardij
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Wijnholds Makelaardij verkoopt

Wijnholds Makelaardij is het meeste actief in Exloo. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Wijnholds Makelaardij woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Wijnholds Makelaardij ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Valthermond 6 € 383.000
Emmen 5 € 362.000
Exloo 4 € 362.000
Nieuw-Weerdinge 4 € 233.000
2e Exloërmond 3 € 204.000

Type woningen die Wijnholds Makelaardij verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Wijnholds Makelaardij diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Wijnholds Makelaardij het meeste verkoopt is vrijstaande woning.

vrijstaande woning
45%
2 onder 1 kapwoning
21%
tussenwoning
12%
halfvrijstaande woning
6%
benedenwoning
3%
bovenwoning
3%
galerijflat
3%
maisonnette
3%
portiekflat
3%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Wijnholds Makelaardij

Wat kost Wijnholds Makelaardij bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.100 zijn. De maximale kosten zijn € € 4.600. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Wijnholds Makelaardij voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Wijnholds Makelaardij je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.500 en de € 2.300.

Waar is Wijnholds Makelaardij actief?

+

Wijnholds Makelaardij heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Valthermond, Emmen, Exloo, Nieuw-Weerdinge en 2e Exloërmond.

In welk prijssegment is Wijnholds Makelaardij actief?

+

Wijnholds Makelaardij is actief in een wat lagere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Wijnholds Makelaardij actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 308.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 2.400 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Exloo

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Exloo en vergelijkbaar is aan Wijnholds Makelaardij. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!