Makelaars in Borger

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Borger, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 10 makelaars actief geweest in Borger. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Borger helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Noordesch.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Borger zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Borger afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 387.000
 • Gemiddelde verkooptijd 44
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 41.000
 • Aantal transacties 50
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Borger
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Borger

In Borger is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 428.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een stijging van € 41.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Borger.

Bij de verkoop van een huis in Borger is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 140 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 428.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 3000. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Borger. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Borger weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 387.000.

Het meest voorkomende energielabel in Borger is C. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Borger. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Borger

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Borger? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Borger. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Wim Stuursma Makelaardij de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Borger, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Borger.

 • Verkooptijd
  43 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 334.000
  Woningen verkocht
  12
 • Verkooptijd
  21 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 325.000
  Woningen verkocht
  1
 • Verkooptijd
  14 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 178.000
  Woningen verkocht
  1
 • Verkooptijd
  20 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 275.000
  Woningen verkocht
  1

Populaire buurten in Borger

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Borger? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Borger. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Noordesch

  Verkooptijd
  34 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 483.000
  Woningen verkocht
  11
 • 2. Hunzedal

  Verkooptijd
  26 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 360.000
  Woningen verkocht
  10
 • 3. Borger-Centrum

  Verkooptijd
  57 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 361.000
  Woningen verkocht
  8
 • 4. Marslanden

  Verkooptijd
  69 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 373.000
  Woningen verkocht
  8
 • 5. Daalkampen

  Verkooptijd
  39 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 346.000
  Woningen verkocht
  7

Top 5 woningen verkocht in Borger

In Borger zijn de afgelopen maand 50 woningen verkocht. Makelaar Wim Stuursma Makelaardij verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Borger.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Noordes 3 Huis Makelaardij € 795.000
Drouwenerstraat 7 A Wim Stuursma Makelaardij € 769.500
Molenplaatsweg 20 Wim Stuursma Makelaardij € 749.500
Bronnegerstraat 10 Wim Stuursma Makelaardij € 699.500
Eeserstraat 24 Wim Stuursma Makelaardij € 565.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Borger

Hoeveel makelaars zijn er actief in Borger?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 10 makelaars actief geweest in Borger. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Borger.

Wat kost een makelaar in Borger?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Borger is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Borger van € 3.900 tot € 4.700.

Wat kost een aankoopmakelaar in Borger?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Borger zijn € 1.900 a € 2.900. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Borger?

+

De meest verkopende makelaar van Borger is Wim Stuursma Makelaardij. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Borger zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Borger?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Borger aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Borger.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!