Oosterom Makelaardij o.g.

Oosterom Makelaardij o.g. is een makelaar gevestigd in Borger. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Oosterom Makelaardij o.g. hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. Oosterom Makelaardij o.g. is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Borger en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Oosterom Makelaardij o.g.. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Oosterom Makelaardij o.g. in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 422.000
  • Gemiddelde verkooptijd 44
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -103.000
  • Aantal transacties 20
Meer informatie over Oosterom Makelaardij o.g.
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Oosterom Makelaardij o.g. verkoopt

Oosterom Makelaardij o.g. is het meeste actief in Borger. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Oosterom Makelaardij o.g. woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Oosterom Makelaardij o.g. ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Borger 5 € 399.000
Gasselte 3 € 352.000
Ees 3 € 495.000
Buinen 2 € 373.000
Gieterveen 2 € 375.000

Type woningen die Oosterom Makelaardij o.g. verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Oosterom Makelaardij o.g. diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Oosterom Makelaardij o.g. het meeste verkoopt is vrijstaande woning.

vrijstaande woning
64%
2 onder 1 kapwoning
16%
benedenwoning
4%
geschakelde 2 onder 1 kapwoning
4%
halfvrijstaande woning
4%
tussenverdieping
4%
tussenwoning
4%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Oosterom Makelaardij o.g.

Wat kost Oosterom Makelaardij o.g. bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.200 zijn. De maximale kosten zijn € € 6.300. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Oosterom Makelaardij o.g. voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Oosterom Makelaardij o.g. je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.100 en de € 3.200.

Waar is Oosterom Makelaardij o.g. actief?

+

Oosterom Makelaardij o.g. heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Borger, Gasselte, Ees, Buinen en Gieterveen.

In welk prijssegment is Oosterom Makelaardij o.g. actief?

+

Oosterom Makelaardij o.g. is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Oosterom Makelaardij o.g. actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 422.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 2.800 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Borger

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Borger en vergelijkbaar is aan Oosterom Makelaardij o.g.. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!