Namaco Aa & Hunze

Namaco Aa & Hunze is een makelaar gevestigd in Gieten. Dit makelaarskantoor is een groot kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding meer woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Namaco Aa & Hunze hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties groot. Namaco Aa & Hunze is een makelaar die woningen verkoopt die een wat lagere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Gieten en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Namaco Aa & Hunze. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Namaco Aa & Hunze in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 336.000
  • Gemiddelde verkooptijd 36
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 67.000
  • Aantal transacties 31
Meer informatie over Namaco Aa & Hunze
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Namaco Aa & Hunze verkoopt

Namaco Aa & Hunze is het meeste actief in Gieten. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Namaco Aa & Hunze woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Namaco Aa & Hunze ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Gieten 7 € 411.000
Gasselte 4 € 331.000
Zuidlaren 3 € 296.000
Assen 3 € 354.000
Gasselternijveen 2 € 237.000

Type woningen die Namaco Aa & Hunze verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Namaco Aa & Hunze diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Namaco Aa & Hunze het meeste verkoopt is vrijstaande woning.

vrijstaande woning
34%
2 onder 1 kapwoning
25%
tussenwoning
22%
geschakelde woning
6%
hoekwoning
6%
halfvrijstaande woning
3%
portiekflat
3%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Namaco Aa & Hunze

Wat kost Namaco Aa & Hunze bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.400 zijn. De maximale kosten zijn € € 5.000. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Namaco Aa & Hunze voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Namaco Aa & Hunze je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.700 en de € 2.500.

Waar is Namaco Aa & Hunze actief?

+

Namaco Aa & Hunze heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Gieten, Gasselte, Zuidlaren, Assen en Gasselternijveen.

In welk prijssegment is Namaco Aa & Hunze actief?

+

Namaco Aa & Hunze is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Namaco Aa & Hunze actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 336.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.300 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Gieten

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Gieten en vergelijkbaar is aan Namaco Aa & Hunze. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!