Makelaars in Rolde

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Rolde, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 11 makelaars actief geweest in Rolde. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Rolde helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Rolde.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Rolde zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Rolde afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 439.000
 • Gemiddelde verkooptijd 88
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 33.000
 • Aantal transacties 38
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Rolde
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Rolde

In Rolde is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 429.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een stijging van € 33.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Rolde.

Bij de verkoop van een huis in Rolde is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 113 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 429.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 3800. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Rolde. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Rolde weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 439.000.

Het meest voorkomende energielabel in Rolde is A. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Rolde. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Rolde

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Rolde? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Rolde. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Lamberink Makelaars de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Rolde, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Rolde.

 • Verkooptijd
  128 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 440.000
  Woningen verkocht
  8
 • Verkooptijd
  83 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 617.000
  Woningen verkocht
  3
 • Verkooptijd
  53 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 680.000
  Woningen verkocht
  2
 • Verkooptijd
  141 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 545.000
  Woningen verkocht
  1

Populaire buurten in Rolde

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Rolde? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Rolde. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Rolde

  Verkooptijd
  88 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 439.000
  Woningen verkocht
  38

Top 5 woningen verkocht in Rolde

In Rolde zijn de afgelopen maand 38 woningen verkocht. Makelaar Lamberink Makelaars verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Rolde.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Asserstraat 3 Mijn Makelaar Jan Zwartenkot € 875.000
Landschrijverlaan 39 Steenhuis Makelaars € 825.000
Lottinglaan 16 HuitingSchoon € 695.000
De Hoorns 3 HuitingSchoon € 692.500
De Hoorns 42 Steenhuis Makelaars € 625.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Rolde

Hoeveel makelaars zijn er actief in Rolde?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 11 makelaars actief geweest in Rolde. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Rolde.

Wat kost een makelaar in Rolde?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Rolde is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Rolde van € 4.400 tot € 5.300.

Wat kost een aankoopmakelaar in Rolde?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Rolde zijn € 2.200 a € 3.300. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Rolde?

+

De meest verkopende makelaar van Rolde is Lamberink Makelaars. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Rolde zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Rolde?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Rolde aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Rolde.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!