Oosting Makelaars

Oosting Makelaars is een makelaar gevestigd in Beilen. Dit makelaarskantoor is een groot kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding meer woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Oosting Makelaars hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties groot. Oosting Makelaars is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Beilen en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Oosting Makelaars. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Oosting Makelaars in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 366.000
  • Gemiddelde verkooptijd 34
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -49.000
  • Aantal transacties 115
Meer informatie over Oosting Makelaars
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Oosting Makelaars verkoopt

Oosting Makelaars is het meeste actief in Beilen. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Oosting Makelaars woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Oosting Makelaars ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Assen 68 € 325.000
Beilen 24 € 390.000
Smilde 3 € 409.000
Groningen 2 € 418.000
Den Haag 2 € 375.000

Type woningen die Oosting Makelaars verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Oosting Makelaars diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Oosting Makelaars het meeste verkoopt is 2 onder 1 kapwoning.

2 onder 1 kapwoning
27%
tussenwoning
23%
vrijstaande woning
13%
hoekwoning
9%
geschakelde 2 onder 1 kapwoning
7%
galerijflat
6%
portiekflat
5%
geschakelde woning
4%
benedenwoning
2%
halfvrijstaande woning
2%
maisonnette
2%
bovenwoning
1%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Oosting Makelaars

Wat kost Oosting Makelaars bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.700 zijn. De maximale kosten zijn € € 5.500. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Oosting Makelaars voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Oosting Makelaars je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.800 en de € 2.700.

Waar is Oosting Makelaars actief?

+

Oosting Makelaars heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Assen, Beilen, Smilde, Groningen en Den Haag.

In welk prijssegment is Oosting Makelaars actief?

+

Oosting Makelaars is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Oosting Makelaars actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 366.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.500 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Beilen

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Beilen en vergelijkbaar is aan Oosting Makelaars. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!