Makelaars in Venlo

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Venlo, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 26 makelaars actief geweest in Venlo. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Venlo helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Blerick-Centrum.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Venlo zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Venlo afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 333.000
 • Gemiddelde verkooptijd 60
 • Prijsverschil afgelopen jaar € -19.000
 • Aantal transacties 563
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Venlo
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Venlo

In Venlo is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 317.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een daling van € -19.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Venlo.

Bij de verkoop van een huis in Venlo is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 122 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 317.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 2600. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Venlo. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Venlo weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 333.000.

Het meest voorkomende energielabel in Venlo is C. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Venlo. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Venlo

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Venlo? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Venlo. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Uiting Makelaars de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Venlo, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Venlo.

 • Verkooptijd
  74 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 346.000
  Woningen verkocht
  86
 • Verkooptijd
  64 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 353.000
  Woningen verkocht
  68
 • Verkooptijd
  40 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 290.000
  Woningen verkocht
  58
 • Verkooptijd
  66 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 346.000
  Woningen verkocht
  51

Populaire buurten in Venlo

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Venlo? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Venlo. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Blerick-Centrum

  Verkooptijd
  62 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 360.000
  Woningen verkocht
  37
 • 2. Hagerbroek

  Verkooptijd
  55 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 356.000
  Woningen verkocht
  26
 • 3. Withuis

  Verkooptijd
  56 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 269.000
  Woningen verkocht
  25
 • 4. Rijnbeek

  Verkooptijd
  49 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 279.000
  Woningen verkocht
  25
 • 5. Hogekamp

  Verkooptijd
  110 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 426.000
  Woningen verkocht
  24

Top 5 woningen verkocht in Venlo

In Venlo zijn de afgelopen maand 563 woningen verkocht. Makelaar Uiting Makelaars verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Venlo.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Wilhelminapark 18 Hauzer & Partners Makelaardij € 1.390.000
d'Ohenweg 26 VeTeBe B.V. € 900.000
Frits Peutzstraat 16 Uiting Makelaars € 895.000
De Tichelarij 7 Poels Makelaars € 825.000
Burgemeester van Liebergenstraat 18 VeTeBe B.V. € 799.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Venlo

Hoeveel makelaars zijn er actief in Venlo?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 26 makelaars actief geweest in Venlo. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Venlo.

Wat kost een makelaar in Venlo?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Venlo is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Venlo van € 3.300 tot € 4.000.

Wat kost een aankoopmakelaar in Venlo?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Venlo zijn € 1.700 a € 2.500. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Venlo?

+

De meest verkopende makelaar van Venlo is Uiting Makelaars. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Venlo zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Venlo?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Venlo aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Venlo.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!