VeTeBe B.V.

VeTeBe B.V. is een makelaar gevestigd in Venlo. Dit makelaarskantoor is een groot kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding meer woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt VeTeBe B.V. hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties groot. VeTeBe B.V. is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Venlo en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van VeTeBe B.V.. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties VeTeBe B.V. in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 357.000
  • Gemiddelde verkooptijd 69
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 37.000
  • Aantal transacties 159
Meer informatie over VeTeBe B.V.
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar VeTeBe B.V. verkoopt

VeTeBe B.V. is het meeste actief in Venlo. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar VeTeBe B.V. woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt VeTeBe B.V. ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Venlo 86 € 346.000
Tegelen 31 € 341.000
Reuver 10 € 342.000
Belfeld 10 € 470.000
Steyl 7 € 383.000

Type woningen die VeTeBe B.V. verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat VeTeBe B.V. diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat VeTeBe B.V. het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
40%
2 onder 1 kapwoning
17%
hoekwoning
16%
vrijstaande woning
14%
halfvrijstaande woning
5%
portiekwoning
5%
eindwoning
2%
galerijflat
2%
bovenwoning
1%
maisonnette
1%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in VeTeBe B.V.

Wat kost VeTeBe B.V. bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.600 zijn. De maximale kosten zijn € € 5.400. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van VeTeBe B.V. voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer VeTeBe B.V. je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.800 en de € 2.700.

Waar is VeTeBe B.V. actief?

+

VeTeBe B.V. heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Venlo, Tegelen, Reuver, Belfeld en Steyl.

In welk prijssegment is VeTeBe B.V. actief?

+

VeTeBe B.V. is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar VeTeBe B.V. actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 357.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 4.900 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Venlo

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Venlo en vergelijkbaar is aan VeTeBe B.V.. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!