Boek en Offermans Makelaars

Boek en Offermans Makelaars is een makelaar gevestigd in Maastricht. Dit makelaarskantoor is een groot kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding meer woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Boek en Offermans Makelaars hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties groot. Boek en Offermans Makelaars is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Maastricht en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Boek en Offermans Makelaars. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Boek en Offermans Makelaars in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 330.000
  • Gemiddelde verkooptijd 57
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -82.000
  • Aantal transacties 284
Meer informatie over Boek en Offermans Makelaars
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Boek en Offermans Makelaars verkoopt

Boek en Offermans Makelaars is het meeste actief in Maastricht. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Boek en Offermans Makelaars woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Boek en Offermans Makelaars ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Maastricht 70 € 361.000
Heerlen 55 € 287.000
Kerkrade 15 € 295.000
Landgraaf 14 € 317.000
Venray 14 € 309.000

Type woningen die Boek en Offermans Makelaars verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Boek en Offermans Makelaars diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Boek en Offermans Makelaars het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
28%
vrijstaande woning
21%
2 onder 1 kapwoning
16%
portiekwoning
14%
hoekwoning
10%
halfvrijstaande woning
5%
galerijflat
4%
bovenwoning
1%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Boek en Offermans Makelaars

Wat kost Boek en Offermans Makelaars bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.300 zijn. De maximale kosten zijn € € 5.000. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Boek en Offermans Makelaars voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Boek en Offermans Makelaars je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.700 en de € 2.500.

Waar is Boek en Offermans Makelaars actief?

+

Boek en Offermans Makelaars heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Maastricht, Heerlen, Kerkrade, Landgraaf en Venray.

In welk prijssegment is Boek en Offermans Makelaars actief?

+

Boek en Offermans Makelaars is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Boek en Offermans Makelaars actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 330.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 2.400 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Maastricht

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Maastricht en vergelijkbaar is aan Boek en Offermans Makelaars. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!