Zekerheuts Makelaardij

Zekerheuts Makelaardij is een makelaar gevestigd in Maastricht. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Zekerheuts Makelaardij hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. Zekerheuts Makelaardij is een makelaar die woningen verkoopt die een wat lagere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Maastricht en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Zekerheuts Makelaardij. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Zekerheuts Makelaardij in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 318.000
  • Gemiddelde verkooptijd 51
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -38.000
  • Aantal transacties 25
Meer informatie over Zekerheuts Makelaardij
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Zekerheuts Makelaardij verkoopt

Zekerheuts Makelaardij is het meeste actief in Maastricht. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Zekerheuts Makelaardij woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Zekerheuts Makelaardij ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Maastricht 20 € 313.000
Meerssen 2 € 262.000
Sittard 1 € 385.000
Puth 1 € 495.000
Berg en Terblijt 1 € 285.000

Type woningen die Zekerheuts Makelaardij verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Zekerheuts Makelaardij diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Zekerheuts Makelaardij het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
33%
eindwoning
13%
galerijflat
13%
hoekwoning
13%
vrijstaande woning
13%
2 onder 1 kapwoning
7%
benedenwoning
7%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Zekerheuts Makelaardij

Wat kost Zekerheuts Makelaardij bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.200 zijn. De maximale kosten zijn € € 4.800. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Zekerheuts Makelaardij voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Zekerheuts Makelaardij je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.600 en de € 2.400.

Waar is Zekerheuts Makelaardij actief?

+

Zekerheuts Makelaardij heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Maastricht, Meerssen, Sittard, Puth en Berg en Terblijt.

In welk prijssegment is Zekerheuts Makelaardij actief?

+

Zekerheuts Makelaardij is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Zekerheuts Makelaardij actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 318.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € (geen data beschikbaar) per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Maastricht

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Maastricht en vergelijkbaar is aan Zekerheuts Makelaardij. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!