AMH Makelaars

AMH Makelaars is een makelaar gevestigd in Maastricht. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt AMH Makelaars hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. AMH Makelaars is een makelaar die woningen verkoopt die een hogere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Maastricht en omgeving. De makelaar is daarom actief in een hogere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van AMH Makelaars. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties AMH Makelaars in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 475.000
  • Gemiddelde verkooptijd 44
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -171.000
  • Aantal transacties 35
Meer informatie over AMH Makelaars
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 2 plaatsen waar AMH Makelaars verkoopt

AMH Makelaars is het meeste actief in Maastricht. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar AMH Makelaars woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt AMH Makelaars ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Maastricht 34 € 475.000
Bunde 1 € 445.000

Type woningen die AMH Makelaars verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat AMH Makelaars diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat AMH Makelaars het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
58%
2 onder 1 kapwoning
10%
portiekwoning
10%
benedenwoning
6%
bovenwoning
3%
halfvrijstaande woning
3%
hoekwoning
3%
maisonnette
3%
vrijstaande woning
3%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in AMH Makelaars

Wat kost AMH Makelaars bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.800 zijn. De maximale kosten zijn € € 7.100. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van AMH Makelaars voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer AMH Makelaars je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.400 en de € 3.600.

Waar is AMH Makelaars actief?

+

AMH Makelaars heeft de afgelopen periode in 2 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Maastricht en Bunde.

In welk prijssegment is AMH Makelaars actief?

+

AMH Makelaars is actief in een hogere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar AMH Makelaars actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 475.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € (geen data beschikbaar) per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Maastricht

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Maastricht en vergelijkbaar is aan AMH Makelaars. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!