Boon Heuvelland Makelaars

Boon Heuvelland Makelaars is een makelaar gevestigd in Mechelen. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Boon Heuvelland Makelaars hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. Boon Heuvelland Makelaars is een makelaar die woningen verkoopt die een hogere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Mechelen en omgeving. De makelaar is daarom actief in een hogere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Boon Heuvelland Makelaars. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Boon Heuvelland Makelaars in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 488.000
  • Gemiddelde verkooptijd 85
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -373.000
  • Aantal transacties 21
Meer informatie over Boon Heuvelland Makelaars
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Boon Heuvelland Makelaars verkoopt

Boon Heuvelland Makelaars is het meeste actief in Mechelen. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Boon Heuvelland Makelaars woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Boon Heuvelland Makelaars ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Wijlre 3 € 538.000
Mechelen 3 € 352.000
Maastricht 2 € 478.000
Vaals 2 € 567.000
Elkenrade 1 € 539.000

Type woningen die Boon Heuvelland Makelaars verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Boon Heuvelland Makelaars diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Boon Heuvelland Makelaars het meeste verkoopt is vrijstaande woning.

vrijstaande woning
47%
tussenwoning
32%
halfvrijstaande woning
21%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Boon Heuvelland Makelaars

Wat kost Boon Heuvelland Makelaars bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.900 zijn. De maximale kosten zijn € € 7.300. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Boon Heuvelland Makelaars voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Boon Heuvelland Makelaars je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.400 en de € 3.700.

Waar is Boon Heuvelland Makelaars actief?

+

Boon Heuvelland Makelaars heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Wijlre, Mechelen, Maastricht, Vaals en Elkenrade.

In welk prijssegment is Boon Heuvelland Makelaars actief?

+

Boon Heuvelland Makelaars is actief in een hogere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Boon Heuvelland Makelaars actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 488.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 4.500 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Mechelen

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Mechelen en vergelijkbaar is aan Boon Heuvelland Makelaars. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!