Makelaars in Banholt

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Banholt, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 4 makelaars actief geweest in Banholt. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Banholt helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Banholt.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Banholt zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Disclaimer: In Banholt zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties makelaars in Banholt afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 371.000
 • Gemiddelde verkooptijd 67
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 9.000
 • Aantal transacties 7
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Banholt
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Banholt

In Banholt is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 402.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een stijging van € 9.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Banholt.

Bij de verkoop van een huis in Banholt is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 129 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 402.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 3100. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Banholt. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Banholt weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 371.000.

Het meest voorkomende energielabel in Banholt is C. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Banholt. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Banholt

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Banholt? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Banholt. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Aelmans Woningmakelaars BV de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 4 van Banholt, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Banholt.

 • Ruijters

  2. Ruijters

  Verkooptijd
  52 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 283.000
  Woningen verkocht
  2
 • Dionne makelaars

  3. Dionne makelaars

  Verkooptijd
  32 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 395.000
  Woningen verkocht
  1
 • Erik Bessems Makelaardij

  4. Erik Bessems Makelaardij

  Verkooptijd
  59 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 429.000
  Woningen verkocht
  1

Populaire buurten in Banholt

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Banholt? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Banholt. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Banholt

  Verkooptijd
  67 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 371.000
  Woningen verkocht
  7

Top 5 woningen verkocht in Banholt

In Banholt zijn de afgelopen maand 7 woningen verkocht. Makelaar Aelmans Woningmakelaars BV verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Banholt.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Bergstraat 10 Erik Bessems Makelaardij € 429.000
Pastoor Rohsstraat 15 Aelmans Woningmakelaars BV € 419.000
Terhorst 4 Aelmans Woningmakelaars BV € 415.000
Mheerderweg 3 Dionne makelaars € 395.000
Terhorst 2 Aelmans Woningmakelaars BV € 375.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Banholt

Hoeveel makelaars zijn er actief in Banholt?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 4 makelaars actief geweest in Banholt. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Banholt.

Wat kost een makelaar in Banholt?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Banholt is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Banholt van € 3.700 tot € 4.500.

Wat kost een aankoopmakelaar in Banholt?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Banholt zijn € 1.900 a € 2.800. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Banholt?

+

De meest verkopende makelaar van Banholt is Aelmans Woningmakelaars BV. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Banholt zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Banholt?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Banholt aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Banholt.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!