VAQS Makelaardij

VAQS Makelaardij is een makelaar gevestigd in Maastricht. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt VAQS Makelaardij hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. VAQS Makelaardij is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Maastricht en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van VAQS Makelaardij. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties VAQS Makelaardij in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 332.000
  • Gemiddelde verkooptijd 31
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 24.000
  • Aantal transacties 11
Meer informatie over VAQS Makelaardij
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar VAQS Makelaardij verkoopt

VAQS Makelaardij is het meeste actief in Maastricht. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar VAQS Makelaardij woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt VAQS Makelaardij ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Maastricht 2 € 335.000
Klimmen 2 € 385.000
Geleen 1 € 239.000
Sittard 1 € 239.000
Stevensweert 1 € 325.000

Type woningen die VAQS Makelaardij verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat VAQS Makelaardij diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat VAQS Makelaardij het meeste verkoopt is vrijstaande woning.

vrijstaande woning
36%
halfvrijstaande woning
27%
2 onder 1 kapwoning
18%
tussenwoning
18%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in VAQS Makelaardij

Wat kost VAQS Makelaardij bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.300 zijn. De maximale kosten zijn € € 5.000. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van VAQS Makelaardij voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer VAQS Makelaardij je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.700 en de € 2.500.

Waar is VAQS Makelaardij actief?

+

VAQS Makelaardij heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Maastricht, Klimmen, Geleen, Sittard en Stevensweert.

In welk prijssegment is VAQS Makelaardij actief?

+

VAQS Makelaardij is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar VAQS Makelaardij actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 332.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 2.900 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Maastricht

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Maastricht en vergelijkbaar is aan VAQS Makelaardij. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!