Makelaars in Sint Geertruid

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Sint Geertruid, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 5 makelaars actief geweest in Sint Geertruid. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Sint Geertruid helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Sint Geertruid.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Sint Geertruid zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Disclaimer: In Sint Geertruid zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties makelaars in Sint Geertruid afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 401.000
 • Gemiddelde verkooptijd 40
 • Prijsverschil afgelopen jaar € -68.000
 • Aantal transacties 6
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Sint Geertruid
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Sint Geertruid

In Sint Geertruid is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 309.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een daling van € -68.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat minder woningen in de verkoop gegaan zijn in Sint Geertruid.

Bij de verkoop van een huis in Sint Geertruid is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 160 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 309.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 1900. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Sint Geertruid. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Sint Geertruid weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 401.000.

Het meest voorkomende energielabel in Sint Geertruid is A. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Sint Geertruid. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Sint Geertruid

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Sint Geertruid? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Sint Geertruid. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Aelmans Woningmakelaars BV de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Sint Geertruid, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Sint Geertruid.

Populaire buurten in Sint Geertruid

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Sint Geertruid? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Sint Geertruid. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Sint Geertruid

  Verkooptijd
  28 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 342.000
  Woningen verkocht
  4
 • 2. Herkenrade

  Verkooptijd
  64 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 520.000
  Woningen verkocht
  2

Top 5 woningen verkocht in Sint Geertruid

In Sint Geertruid zijn de afgelopen maand 6 woningen verkocht. Makelaar Aelmans Woningmakelaars BV verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Sint Geertruid.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Herkenrade 8 WijnandsTilli Makelaardij € 565.000
Julianaweg 3 Aelmans Woningmakelaars BV € 525.000
Langsteeg 9 Hélène TERRA makelaardij € 475.000
Julianaweg 63 Topmakelaars € 345.000
Julianaweg 71 Goessens & Goessens Makelaardij € 309.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Sint Geertruid

Hoeveel makelaars zijn er actief in Sint Geertruid?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 5 makelaars actief geweest in Sint Geertruid. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Sint Geertruid.

Wat kost een makelaar in Sint Geertruid?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Sint Geertruid is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Sint Geertruid van € 4.000 tot € 4.900.

Wat kost een aankoopmakelaar in Sint Geertruid?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Sint Geertruid zijn € 2.000 a € 3.000. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Sint Geertruid?

+

De meest verkopende makelaar van Sint Geertruid is Aelmans Woningmakelaars BV. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Sint Geertruid zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Sint Geertruid?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Sint Geertruid aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Sint Geertruid.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!