Erik Bessems Makelaardij

Erik Bessems Makelaardij is een makelaar gevestigd in Maastricht. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Erik Bessems Makelaardij hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. Erik Bessems Makelaardij is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Maastricht en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Erik Bessems Makelaardij. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Erik Bessems Makelaardij in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 452.000
  • Gemiddelde verkooptijd 53
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -181.000
  • Aantal transacties 21
Meer informatie over Erik Bessems Makelaardij
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Erik Bessems Makelaardij verkoopt

Erik Bessems Makelaardij is het meeste actief in Maastricht. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Erik Bessems Makelaardij woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Erik Bessems Makelaardij ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Maastricht 15 € 494.000
Geleen 1 € 215.000
Ulestraten 1 € 185.000
Gulpen 1 € 349.000
Noorbeek 1 € 350.000

Type woningen die Erik Bessems Makelaardij verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Erik Bessems Makelaardij diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Erik Bessems Makelaardij het meeste verkoopt is 2 onder 1 kapwoning.

2 onder 1 kapwoning
37%
tussenwoning
26%
vrijstaande woning
21%
halfvrijstaande woning
5%
hoekwoning
5%
portiekwoning
5%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Erik Bessems Makelaardij

Wat kost Erik Bessems Makelaardij bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.500 zijn. De maximale kosten zijn € € 6.800. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Erik Bessems Makelaardij voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Erik Bessems Makelaardij je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.300 en de € 3.400.

Waar is Erik Bessems Makelaardij actief?

+

Erik Bessems Makelaardij heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Maastricht, Geleen, Ulestraten, Gulpen en Noorbeek.

In welk prijssegment is Erik Bessems Makelaardij actief?

+

Erik Bessems Makelaardij is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Erik Bessems Makelaardij actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 452.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € (geen data beschikbaar) per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Maastricht

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Maastricht en vergelijkbaar is aan Erik Bessems Makelaardij. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!