Makelaars in Geleen

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Geleen, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 59 makelaars actief geweest in Geleen. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Geleen helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Lindenheuvel.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Geleen zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Geleen afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 274.000
 • Gemiddelde verkooptijd 49
 • Prijsverschil afgelopen jaar € -26.000
 • Aantal transacties 307
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Geleen
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Geleen

In Geleen is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 265.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een daling van € -26.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Geleen.

Bij de verkoop van een huis in Geleen is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 117 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 265.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 2300. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Geleen. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Geleen weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 274.000.

Het meest voorkomende energielabel in Geleen is C. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Geleen. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Geleen

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Geleen? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Geleen. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Fidus Makelaardij de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Geleen, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Geleen.

Populaire buurten in Geleen

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Geleen? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Geleen. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Lindenheuvel

  Verkooptijd
  40 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 237.000
  Woningen verkocht
  64
 • 2. Oud-Geleen en Haesselderveld

  Verkooptijd
  47 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 306.000
  Woningen verkocht
  60
 • 3. Kluis

  Verkooptijd
  47 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 298.000
  Woningen verkocht
  57
 • 4. Geleen-Noord

  Verkooptijd
  43 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 252.000
  Woningen verkocht
  51
 • 5. Geleen-Zuid

  Verkooptijd
  63 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 284.000
  Woningen verkocht
  42

Top 5 woningen verkocht in Geleen

In Geleen zijn de afgelopen maand 307 woningen verkocht. Makelaar Fidus Makelaardij verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Geleen.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Rijksweg Noord 120 Tijs & Cyril Makelaardij € 795.000
Mauritslaan 13 Damen Makelaardij € 760.000
Lancelotstraat 5 Kempen & Oberdorf € 699.000
Rijksweg Noord 124 Damen Makelaardij € 695.000
Margrietlaan 8 YLO Makelaardij € 669.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Geleen

Hoeveel makelaars zijn er actief in Geleen?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 59 makelaars actief geweest in Geleen. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Geleen.

Wat kost een makelaar in Geleen?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Geleen is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Geleen van € 2.700 tot € 3.300.

Wat kost een aankoopmakelaar in Geleen?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Geleen zijn € 1.400 a € 2.100. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Geleen?

+

De meest verkopende makelaar van Geleen is Fidus Makelaardij. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Geleen zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Geleen?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Geleen aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Geleen.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!