Marcant Wonen

Marcant Wonen is een makelaar gevestigd in Einighausen. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Marcant Wonen hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. Marcant Wonen is een makelaar die woningen verkoopt die een wat lagere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Einighausen en omgeving. De makelaar is daarom actief in een wat lagere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Marcant Wonen. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Marcant Wonen in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 298.000
  • Gemiddelde verkooptijd 30
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 7.000
  • Aantal transacties 63
Meer informatie over Marcant Wonen
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Marcant Wonen verkoopt

Marcant Wonen is het meeste actief in Einighausen. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Marcant Wonen woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Marcant Wonen ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Geleen 11 € 261.000
Sittard 9 € 366.000
Born 7 € 284.000
Susteren 5 € 289.000
Obbicht 4 € 230.000

Type woningen die Marcant Wonen verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Marcant Wonen diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Marcant Wonen het meeste verkoopt is 2 onder 1 kapwoning.

2 onder 1 kapwoning
31%
vrijstaande woning
20%
tussenwoning
13%
halfvrijstaande woning
8%
portiekflat
8%
hoekwoning
6%
geschakelde 2 onder 1 kapwoning
5%
geschakelde woning
5%
galerijflat
4%
penthouse
1%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Marcant Wonen

Wat kost Marcant Wonen bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.000 zijn. De maximale kosten zijn € € 4.500. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Marcant Wonen voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Marcant Wonen je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.500 en de € 2.200.

Waar is Marcant Wonen actief?

+

Marcant Wonen heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Geleen, Sittard, Born, Susteren en Obbicht.

In welk prijssegment is Marcant Wonen actief?

+

Marcant Wonen is actief in een wat lagere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Marcant Wonen actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 298.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 2.900 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Einighausen

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Einighausen en vergelijkbaar is aan Marcant Wonen. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!