Makelaars in Guttecoven

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Guttecoven, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 7 makelaars actief geweest in Guttecoven. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Guttecoven helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Guttecoven.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Guttecoven zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Disclaimer: In Guttecoven zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties makelaars in Guttecoven afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 286.000
 • Gemiddelde verkooptijd 75
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
 • Aantal transacties 10
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Guttecoven
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Guttecoven

In Guttecoven is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 359.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit ongeveer gelijk van € 0 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat hetzelfde aantal woningen in de verkoop gegaan zijn in Guttecoven.

Bij de verkoop van een huis in Guttecoven is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 114 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 359.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 3100. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Guttecoven. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Guttecoven weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 286.000.

Het meest voorkomende energielabel in Guttecoven is C. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Guttecoven. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Guttecoven

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Guttecoven? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Guttecoven. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Marcant Wonen de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Guttecoven, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Guttecoven.

 • Verkooptijd
  197 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 375.000
  Woningen verkocht
  2
 • Verkooptijd
  147 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 289.000
  Woningen verkocht
  1
 • Verkooptijd
  22 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 275.000
  Woningen verkocht
  1
 • Verkooptijd
  25 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 200.000
  Woningen verkocht
  1

Populaire buurten in Guttecoven

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Guttecoven? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Guttecoven. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Guttecoven

  Verkooptijd
  75 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 286.000
  Woningen verkocht
  10

Top 5 woningen verkocht in Guttecoven

In Guttecoven zijn de afgelopen maand 10 woningen verkocht. Makelaar Marcant Wonen verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Guttecoven.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Dorpsstraat 26 FYN Makelaardij € 465.000
Veersestraat 27 Marcant Wonen € 425.000
Swentiboldstraat 12 Wij Makelaars | Sittard-Geleen-Roermond € 289.000
Dorpsstraat 24 FYN Makelaardij € 285.000
Heerenlandstraat 23 Masterhouse.nu BV € 275.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Guttecoven

Hoeveel makelaars zijn er actief in Guttecoven?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 7 makelaars actief geweest in Guttecoven. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Guttecoven.

Wat kost een makelaar in Guttecoven?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Guttecoven is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Guttecoven van € 2.900 tot € 3.500.

Wat kost een aankoopmakelaar in Guttecoven?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Guttecoven zijn € 1.400 a € 2.100. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Guttecoven?

+

De meest verkopende makelaar van Guttecoven is Marcant Wonen. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Guttecoven zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Guttecoven?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Guttecoven aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Guttecoven.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!