Makelaars in Limbricht

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Limbricht, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 13 makelaars actief geweest in Limbricht. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Limbricht helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Limbricht.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Limbricht zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Limbricht afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 360.000
 • Gemiddelde verkooptijd 48
 • Prijsverschil afgelopen jaar € -50.000
 • Aantal transacties 17
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Limbricht
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Limbricht

In Limbricht is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 236.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een daling van € -50.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Limbricht.

Bij de verkoop van een huis in Limbricht is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 173 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 236.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 1400. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Limbricht. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Limbricht weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 360.000.

Het meest voorkomende energielabel in Limbricht is C. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Limbricht. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Limbricht

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Limbricht? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Limbricht. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Marcant Wonen de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Limbricht, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Limbricht.

 • Verkooptijd
  56 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 320.000
  Woningen verkocht
  2
 • Verkooptijd
  194 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 649.000
  Woningen verkocht
  2
 • Verkooptijd
  43 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 279.000
  Woningen verkocht
  1
 • Verkooptijd
  14 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 325.000
  Woningen verkocht
  1

Populaire buurten in Limbricht

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Limbricht? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Limbricht. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Limbricht

  Verkooptijd
  48 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 360.000
  Woningen verkocht
  17

Top 5 woningen verkocht in Limbricht

In Limbricht zijn de afgelopen maand 17 woningen verkocht. Makelaar Marcant Wonen verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Limbricht.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Vrijheidslaan 6 FYN Makelaardij € 749.000
Nelson Mandelastraat 23 FYN Makelaardij € 549.000
Dr. Nolensstraat 7 Vivre Adviesgroep € 475.000
Martin Luther Kingstraat 5 Damen Makelaardij € 475.000
Vrijheidslaan 10 Anke Smeets Makelaardij € 465.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Limbricht

Hoeveel makelaars zijn er actief in Limbricht?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 13 makelaars actief geweest in Limbricht. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Limbricht.

Wat kost een makelaar in Limbricht?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Limbricht is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Limbricht van € 3.600 tot € 4.400.

Wat kost een aankoopmakelaar in Limbricht?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Limbricht zijn € 1.800 a € 2.700. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Limbricht?

+

De meest verkopende makelaar van Limbricht is Marcant Wonen. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Limbricht zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Limbricht?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Limbricht aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Limbricht.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!