Damen Makelaardij

Damen Makelaardij is een makelaar gevestigd in Heerlen. Dit makelaarskantoor is een groot kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding meer woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Damen Makelaardij hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties groot. Damen Makelaardij is een makelaar die woningen verkoopt die een hogere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Heerlen en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Damen Makelaardij. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Damen Makelaardij in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 341.000
  • Gemiddelde verkooptijd 52
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 28.000
  • Aantal transacties 865
Meer informatie over Damen Makelaardij
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Damen Makelaardij verkoopt

Damen Makelaardij is het meeste actief in Heerlen. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Damen Makelaardij woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Damen Makelaardij ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Heerlen 129 € 298.000
Maastricht 126 € 376.000
Landgraaf 120 € 297.000
Kerkrade 87 € 279.000
Eygelshoven 30 € 294.000

Type woningen die Damen Makelaardij verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Damen Makelaardij diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Damen Makelaardij het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
26%
2 onder 1 kapwoning
22%
vrijstaande woning
22%
halfvrijstaande woning
11%
hoekwoning
10%
portiekwoning
3%
eindwoning
1%
galerijflat
1%
maisonnette
1%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Damen Makelaardij

Wat kost Damen Makelaardij bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.400 zijn. De maximale kosten zijn € € 5.100. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Damen Makelaardij voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Damen Makelaardij je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.700 en de € 2.600.

Waar is Damen Makelaardij actief?

+

Damen Makelaardij heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Heerlen, Maastricht, Landgraaf, Kerkrade en Eygelshoven.

In welk prijssegment is Damen Makelaardij actief?

+

Damen Makelaardij is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Damen Makelaardij actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 341.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 2.800 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Heerlen

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Heerlen en vergelijkbaar is aan Damen Makelaardij. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!