Makelaars in Middelburg

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Middelburg, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 38 makelaars actief geweest in Middelburg. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Middelburg helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Damplein.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Middelburg zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Middelburg afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 362.000
 • Gemiddelde verkooptijd 54
 • Prijsverschil afgelopen jaar € -37.000
 • Aantal transacties 507
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Middelburg
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Middelburg

In Middelburg is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 319.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een daling van € -37.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Middelburg.

Bij de verkoop van een huis in Middelburg is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 110 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 319.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 2900. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Middelburg. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Middelburg weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 362.000.

Het meest voorkomende energielabel in Middelburg is C. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Middelburg. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Middelburg

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Middelburg? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Middelburg. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Schulting & Partners de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Middelburg, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Middelburg.

Populaire buurten in Middelburg

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Middelburg? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Middelburg. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Damplein

  Verkooptijd
  82 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 422.000
  Woningen verkocht
  42
 • 2. Stromenwijk

  Verkooptijd
  38 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 280.000
  Woningen verkocht
  38
 • 3. Abdij

  Verkooptijd
  72 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 486.000
  Woningen verkocht
  31
 • 4. Dauwendaele II

  Verkooptijd
  39 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 253.000
  Woningen verkocht
  25
 • 5. Nieuw Middelburg

  Verkooptijd
  46 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 285.000
  Woningen verkocht
  24

Top 5 woningen verkocht in Middelburg

In Middelburg zijn de afgelopen maand 507 woningen verkocht. Makelaar Schulting & Partners verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Middelburg.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Schellachseweg 7 Sinke Komejan Makelaars € 1.295.000
Korte Burg 1 Schulting & Partners € 1.250.000
Dam 50 Schulting & Partners € 1.150.000
Laurens Stommespad 6 Schinkel de Weerd Makelaardij € 1.100.000
Vlissingsesingel 38 Schulting & Partners € 995.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Middelburg

Hoeveel makelaars zijn er actief in Middelburg?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 38 makelaars actief geweest in Middelburg. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Middelburg.

Wat kost een makelaar in Middelburg?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Middelburg is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Middelburg van € 3.600 tot € 4.400.

Wat kost een aankoopmakelaar in Middelburg?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Middelburg zijn € 1.800 a € 2.700. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Middelburg?

+

De meest verkopende makelaar van Middelburg is Schulting & Partners. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Middelburg zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Middelburg?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Middelburg aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Middelburg.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!