Casco Makelaars

Casco Makelaars is een makelaar gevestigd in Middelburg. Dit makelaarskantoor is een groot kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding meer woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Casco Makelaars hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties groot. Casco Makelaars is een makelaar die woningen verkoopt die een wat lagere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Middelburg en omgeving. De makelaar is daarom actief in een wat lagere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Casco Makelaars. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Casco Makelaars in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 325.000
  • Gemiddelde verkooptijd 35
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 9.000
  • Aantal transacties 96
Meer informatie over Casco Makelaars
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Casco Makelaars verkoopt

Casco Makelaars is het meeste actief in Middelburg. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Casco Makelaars woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Casco Makelaars ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Middelburg 71 € 336.000
Vlissingen 17 € 279.000
Oost-Souburg 6 € 309.000
Veere 1 € 495.000
Grijpskerke 1 € 275.000

Type woningen die Casco Makelaars verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Casco Makelaars diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Casco Makelaars het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
50%
2 onder 1 kapwoning
16%
hoekwoning
11%
eindwoning
6%
vrijstaande woning
5%
halfvrijstaande woning
3%
galerijflat
2%
maisonnette
2%
portiekwoning
2%
benedenwoning
1%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Casco Makelaars

Wat kost Casco Makelaars bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.300 zijn. De maximale kosten zijn € € 4.900. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Casco Makelaars voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Casco Makelaars je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.600 en de € 2.400.

Waar is Casco Makelaars actief?

+

Casco Makelaars heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Middelburg, Vlissingen, Oost-Souburg, Veere en Grijpskerke.

In welk prijssegment is Casco Makelaars actief?

+

Casco Makelaars is actief in een wat lagere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Casco Makelaars actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 325.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 2.600 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Middelburg

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Middelburg en vergelijkbaar is aan Casco Makelaars. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!