Makelaars in Oost-Souburg

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Oost-Souburg, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 19 makelaars actief geweest in Oost-Souburg. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Oost-Souburg helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Kern Oost-Souburg West.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Oost-Souburg zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Oost-Souburg afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 281.000
 • Gemiddelde verkooptijd 67
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 23.000
 • Aantal transacties 121
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Oost-Souburg
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Oost-Souburg

In Oost-Souburg is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 301.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een stijging van € 23.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Oost-Souburg.

Bij de verkoop van een huis in Oost-Souburg is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 109 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 301.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 2800. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Oost-Souburg. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Oost-Souburg weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 281.000.

Het meest voorkomende energielabel in Oost-Souburg is C. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Oost-Souburg. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Oost-Souburg

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Oost-Souburg? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Oost-Souburg. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Schinkel de Weerd Makelaardij de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Oost-Souburg, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Oost-Souburg.

 • Verkooptijd
  55 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 229.000
  Woningen verkocht
  9
 • Verkooptijd
  30 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 309.000
  Woningen verkocht
  6
 • Verkooptijd
  19 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 295.000
  Woningen verkocht
  5
 • Verkooptijd
  141 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 273.000
  Woningen verkocht
  5

Populaire buurten in Oost-Souburg

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Oost-Souburg? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Oost-Souburg. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Kern Oost-Souburg West

  Verkooptijd
  71 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 275.000
  Woningen verkocht
  36
 • 2. Schoonenburg - Groot Abeele

  Verkooptijd
  122 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 318.000
  Woningen verkocht
  20
 • 3. Kern Oost-Souburg Oost

  Verkooptijd
  61 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 273.000
  Woningen verkocht
  20
 • 4. Molenweg e.o.

  Verkooptijd
  38 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 246.000
  Woningen verkocht
  18
 • 5. Zeewijksingel

  Verkooptijd
  34 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 247.000
  Woningen verkocht
  13

Top 5 woningen verkocht in Oost-Souburg

In Oost-Souburg zijn de afgelopen maand 121 woningen verkocht. Makelaar Schinkel de Weerd Makelaardij verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Oost-Souburg.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Kanaalstraat 89 Schulting & Partners € 999.000
Grote Abeele 6 Schinkel de Weerd Makelaardij € 650.000
Dongestraat 10 Krijger & Dieleman Makelaars en Taxateurs € 595.000
Meiveld 30 Schinkel de Weerd Makelaardij € 559.000
Kroonjuweel 15 Schulting & Partners € 525.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Oost-Souburg

Hoeveel makelaars zijn er actief in Oost-Souburg?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 19 makelaars actief geweest in Oost-Souburg. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Oost-Souburg.

Wat kost een makelaar in Oost-Souburg?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Oost-Souburg is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Oost-Souburg van € 2.800 tot € 3.400.

Wat kost een aankoopmakelaar in Oost-Souburg?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Oost-Souburg zijn € 1.400 a € 2.100. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Oost-Souburg?

+

De meest verkopende makelaar van Oost-Souburg is Schinkel de Weerd Makelaardij. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Oost-Souburg zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Oost-Souburg?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Oost-Souburg aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Oost-Souburg.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!