Aerssens & Partners makelaars en taxateurs

Aerssens & Partners makelaars en taxateurs is een makelaar gevestigd in Vlissingen. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Aerssens & Partners makelaars en taxateurs hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. Aerssens & Partners makelaars en taxateurs is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Vlissingen en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Aerssens & Partners makelaars en taxateurs. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Aerssens & Partners makelaars en taxateurs in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 377.000
  • Gemiddelde verkooptijd 92
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 23.000
  • Aantal transacties 44
Meer informatie over Aerssens & Partners makelaars en taxateurs
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Aerssens & Partners makelaars en taxateurs verkoopt

Aerssens & Partners makelaars en taxateurs is het meeste actief in Vlissingen. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Aerssens & Partners makelaars en taxateurs woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Aerssens & Partners makelaars en taxateurs ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Vlissingen 30 € 380.000
Koudekerke 5 € 452.000
Oost-Souburg 2 € 336.000
Middelburg 2 € 383.000
Zoutelande 1 € 384.000

Type woningen die Aerssens & Partners makelaars en taxateurs verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Aerssens & Partners makelaars en taxateurs diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Aerssens & Partners makelaars en taxateurs het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
33%
portiekwoning
19%
2 onder 1 kapwoning
17%
vrijstaande woning
14%
eindwoning
8%
hoekwoning
8%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Aerssens & Partners makelaars en taxateurs

Wat kost Aerssens & Partners makelaars en taxateurs bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.800 zijn. De maximale kosten zijn € € 5.700. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Aerssens & Partners makelaars en taxateurs voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Aerssens & Partners makelaars en taxateurs je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.900 en de € 2.800.

Waar is Aerssens & Partners makelaars en taxateurs actief?

+

Aerssens & Partners makelaars en taxateurs heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Vlissingen, Koudekerke, Oost-Souburg, Middelburg en Zoutelande.

In welk prijssegment is Aerssens & Partners makelaars en taxateurs actief?

+

Aerssens & Partners makelaars en taxateurs is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Aerssens & Partners makelaars en taxateurs actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 377.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 2.700 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Vlissingen

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Vlissingen en vergelijkbaar is aan Aerssens & Partners makelaars en taxateurs. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!