Bert Bimmel Makelaardij

Bert Bimmel Makelaardij is een makelaar gevestigd in Vlissingen. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Bert Bimmel Makelaardij hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. Bert Bimmel Makelaardij is een makelaar die woningen verkoopt die een wat lagere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Vlissingen en omgeving. De makelaar is daarom actief in een wat lagere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Bert Bimmel Makelaardij. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Bert Bimmel Makelaardij in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 285.000
  • Gemiddelde verkooptijd 65
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 41.000
  • Aantal transacties 59
Meer informatie over Bert Bimmel Makelaardij
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Bert Bimmel Makelaardij verkoopt

Bert Bimmel Makelaardij is het meeste actief in Vlissingen. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Bert Bimmel Makelaardij woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Bert Bimmel Makelaardij ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Vlissingen 44 € 255.000
Middelburg 9 € 380.000
Oost-Souburg 3 € 303.000
Borssele 1 € 289.000
Gapinge 1 € 629.000

Type woningen die Bert Bimmel Makelaardij verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Bert Bimmel Makelaardij diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Bert Bimmel Makelaardij het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
41%
hoekwoning
18%
portiekwoning
9%
vrijstaande woning
9%
galerijflat
7%
2 onder 1 kapwoning
5%
bovenwoning
5%
benedenwoning
2%
halfvrijstaande woning
2%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Bert Bimmel Makelaardij

Wat kost Bert Bimmel Makelaardij bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 2.900 zijn. De maximale kosten zijn € € 4.300. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Bert Bimmel Makelaardij voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Bert Bimmel Makelaardij je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.400 en de € 2.100.

Waar is Bert Bimmel Makelaardij actief?

+

Bert Bimmel Makelaardij heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Vlissingen, Middelburg, Oost-Souburg, Borssele en Gapinge.

In welk prijssegment is Bert Bimmel Makelaardij actief?

+

Bert Bimmel Makelaardij is actief in een wat lagere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Bert Bimmel Makelaardij actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 285.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 2.600 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Vlissingen

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Vlissingen en vergelijkbaar is aan Bert Bimmel Makelaardij. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!