Sinke Komejan Makelaars

Sinke Komejan Makelaars is een makelaar gevestigd in Middelburg. Dit makelaarskantoor is een groot kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding meer woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 4 vestigingen, biedt Sinke Komejan Makelaars hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties groot. Sinke Komejan Makelaars is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Middelburg en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Sinke Komejan Makelaars. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Sinke Komejan Makelaars in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 377.000
  • Gemiddelde verkooptijd 47
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 13.000
  • Aantal transacties 111
Meer informatie over Sinke Komejan Makelaars
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Sinke Komejan Makelaars verkoopt

Sinke Komejan Makelaars is het meeste actief in Middelburg. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Sinke Komejan Makelaars woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Sinke Komejan Makelaars ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Middelburg 33 € 389.000
Goes 11 € 278.000
Vlissingen 9 € 224.000
Burgh-Haamstede 5 € 612.000
Zierikzee 3 € 324.000

Type woningen die Sinke Komejan Makelaars verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Sinke Komejan Makelaars diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Sinke Komejan Makelaars het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
29%
vrijstaande woning
22%
portiekflat
12%
2 onder 1 kapwoning
10%
hoekwoning
10%
geschakelde woning
4%
benedenwoning
3%
galerijflat
3%
bovenwoning
2%
eindwoning
1%
geschakelde 2 onder 1 kapwoning
1%
halfvrijstaande woning
1%
maisonnette
1%
tussenverdieping
1%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Sinke Komejan Makelaars

Wat kost Sinke Komejan Makelaars bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.800 zijn. De maximale kosten zijn € € 5.700. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Sinke Komejan Makelaars voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Sinke Komejan Makelaars je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.900 en de € 2.800.

Waar is Sinke Komejan Makelaars actief?

+

Sinke Komejan Makelaars heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Middelburg, Goes, Vlissingen, Burgh-Haamstede en Zierikzee.

In welk prijssegment is Sinke Komejan Makelaars actief?

+

Sinke Komejan Makelaars is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Sinke Komejan Makelaars actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 377.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.100 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Middelburg

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Middelburg en vergelijkbaar is aan Sinke Komejan Makelaars. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!