Makelaarskantoor Wisse Vastgoed

Makelaarskantoor Wisse Vastgoed is een makelaar gevestigd in Domburg. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Makelaarskantoor Wisse Vastgoed hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. Makelaarskantoor Wisse Vastgoed is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Domburg en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Makelaarskantoor Wisse Vastgoed. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Makelaarskantoor Wisse Vastgoed in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 511.000
  • Gemiddelde verkooptijd 58
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -78.000
  • Aantal transacties 34
Meer informatie over Makelaarskantoor Wisse Vastgoed
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Makelaarskantoor Wisse Vastgoed verkoopt

Makelaarskantoor Wisse Vastgoed is het meeste actief in Domburg. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Makelaarskantoor Wisse Vastgoed woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Makelaarskantoor Wisse Vastgoed ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Middelburg 7 € 399.000
Oostkapelle 5 € 561.000
Domburg 5 € 590.000
Aagtekerke 4 € 436.000
Vlissingen 2 € 592.000

Type woningen die Makelaarskantoor Wisse Vastgoed verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Makelaarskantoor Wisse Vastgoed diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Makelaarskantoor Wisse Vastgoed het meeste verkoopt is vrijstaande woning.

vrijstaande woning
39%
2 onder 1 kapwoning
19%
tussenwoning
11%
halfvrijstaande woning
9%
geschakelde woning
7%
hoekwoning
6%
bovenwoning
4%
galerijflat
2%
portiekflat
2%
tussenverdieping
2%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Makelaarskantoor Wisse Vastgoed

Wat kost Makelaarskantoor Wisse Vastgoed bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 5.100 zijn. De maximale kosten zijn € € 7.700. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Makelaarskantoor Wisse Vastgoed voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Makelaarskantoor Wisse Vastgoed je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.600 en de € 3.800.

Waar is Makelaarskantoor Wisse Vastgoed actief?

+

Makelaarskantoor Wisse Vastgoed heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Middelburg, Oostkapelle, Domburg, Aagtekerke en Vlissingen.

In welk prijssegment is Makelaarskantoor Wisse Vastgoed actief?

+

Makelaarskantoor Wisse Vastgoed is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Makelaarskantoor Wisse Vastgoed actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 511.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € (geen data beschikbaar) per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Domburg

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Domburg en vergelijkbaar is aan Makelaarskantoor Wisse Vastgoed. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!