Schulting & Partners

Schulting & Partners is een makelaar gevestigd in Middelburg. Dit makelaarskantoor is een groot kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding meer woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Schulting & Partners hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties groot. Schulting & Partners is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Middelburg en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Schulting & Partners. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Schulting & Partners in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 366.000
  • Gemiddelde verkooptijd 64
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 51.000
  • Aantal transacties 67
Meer informatie over Schulting & Partners
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Schulting & Partners verkoopt

Schulting & Partners is het meeste actief in Middelburg. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Schulting & Partners woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Schulting & Partners ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Middelburg 43 € 356.000
Vlissingen 9 € 308.000
Veere 3 € 524.000
Oost-Souburg 2 € 227.000
Holwerd 1 € 155.000

Type woningen die Schulting & Partners verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Schulting & Partners diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Schulting & Partners het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
32%
portiekflat
18%
vrijstaande woning
16%
2 onder 1 kapwoning
9%
galerijflat
8%
hoekwoning
8%
halfvrijstaande woning
4%
eindwoning
3%
benedenwoning
1%
geschakelde 2 onder 1 kapwoning
1%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Schulting & Partners

Wat kost Schulting & Partners bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.700 zijn. De maximale kosten zijn € € 5.500. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Schulting & Partners voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Schulting & Partners je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.800 en de € 2.700.

Waar is Schulting & Partners actief?

+

Schulting & Partners heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Middelburg, Vlissingen, Veere, Oost-Souburg en Holwerd.

In welk prijssegment is Schulting & Partners actief?

+

Schulting & Partners is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Schulting & Partners actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 366.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 2.800 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Middelburg

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Middelburg en vergelijkbaar is aan Schulting & Partners. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!