Dingemanse makelaars

Dingemanse makelaars is een makelaar gevestigd in Middelburg. Dit makelaarskantoor is een groot kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding meer woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Dingemanse makelaars hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties groot. Dingemanse makelaars is een makelaar die woningen verkoopt die een wat lagere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Middelburg en omgeving. De makelaar is daarom actief in een wat lagere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Dingemanse makelaars. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Dingemanse makelaars in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 296.000
  • Gemiddelde verkooptijd 40
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 89.000
  • Aantal transacties 97
Meer informatie over Dingemanse makelaars
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Dingemanse makelaars verkoopt

Dingemanse makelaars is het meeste actief in Middelburg. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Dingemanse makelaars woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Dingemanse makelaars ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Middelburg 57 € 312.000
Vlissingen 31 € 267.000
Oost-Souburg 5 € 295.000
Nieuw- en Sint Joosland 2 € 272.000
Arnemuiden 1 € 299.000

Type woningen die Dingemanse makelaars verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Dingemanse makelaars diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Dingemanse makelaars het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
45%
2 onder 1 kapwoning
14%
hoekwoning
12%
portiekwoning
9%
vrijstaande woning
6%
eindwoning
5%
halfvrijstaande woning
5%
bovenwoning
3%
galerijflat
1%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Dingemanse makelaars

Wat kost Dingemanse makelaars bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.000 zijn. De maximale kosten zijn € € 4.400. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Dingemanse makelaars voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Dingemanse makelaars je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.500 en de € 2.200.

Waar is Dingemanse makelaars actief?

+

Dingemanse makelaars heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Middelburg, Vlissingen, Oost-Souburg, Nieuw- en Sint Joosland en Arnemuiden.

In welk prijssegment is Dingemanse makelaars actief?

+

Dingemanse makelaars is actief in een wat lagere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Dingemanse makelaars actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 296.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 2.300 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Middelburg

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Middelburg en vergelijkbaar is aan Dingemanse makelaars. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!