Makelaars in Nieuw- en Sint Joosland

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Nieuw- en Sint Joosland, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 7 makelaars actief geweest in Nieuw- en Sint Joosland. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Nieuw- en Sint Joosland helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Nieuw- en Sint Joosland.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Nieuw- en Sint Joosland zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Disclaimer: In Nieuw- en Sint Joosland zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties makelaars in Nieuw- en Sint Joosland afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 276.000
 • Gemiddelde verkooptijd 27
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
 • Aantal transacties 8
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Nieuw- en Sint Joosland
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Nieuw- en Sint Joosland

In Nieuw- en Sint Joosland is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 258.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit ongeveer gelijk van € 0 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat hetzelfde aantal woningen in de verkoop gegaan zijn in Nieuw- en Sint Joosland.

Bij de verkoop van een huis in Nieuw- en Sint Joosland is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 86 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 258.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 3000. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Nieuw- en Sint Joosland. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Nieuw- en Sint Joosland weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 276.000.

Het meest voorkomende energielabel in Nieuw- en Sint Joosland is D. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Nieuw- en Sint Joosland. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Nieuw- en Sint Joosland

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Nieuw- en Sint Joosland? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Nieuw- en Sint Joosland. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Dingemanse makelaars de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Nieuw- en Sint Joosland, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Nieuw- en Sint Joosland.

Populaire buurten in Nieuw- en Sint Joosland

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Nieuw- en Sint Joosland? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Nieuw- en Sint Joosland. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Nieuw- en Sint Joosland

  Verkooptijd
  27 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 276.000
  Woningen verkocht
  8

Top 5 woningen verkocht in Nieuw- en Sint Joosland

In Nieuw- en Sint Joosland zijn de afgelopen maand 8 woningen verkocht. Makelaar Dingemanse makelaars verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Nieuw- en Sint Joosland.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Achter de Kerk 6 Hoogedeure Makelaars & Taxateurs € 419.000
Oude Rijksweg 37 Aerssens & Partners makelaars en taxateurs € 339.000
Sloehavenstraat 1 De Nooijer Makelaars € 299.000
Walravenstraat 12 Dingemanse makelaars € 279.000
Oude Rijksweg 88 Dingemanse makelaars € 265.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Nieuw- en Sint Joosland

Hoeveel makelaars zijn er actief in Nieuw- en Sint Joosland?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 7 makelaars actief geweest in Nieuw- en Sint Joosland. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Nieuw- en Sint Joosland.

Wat kost een makelaar in Nieuw- en Sint Joosland?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Nieuw- en Sint Joosland is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Nieuw- en Sint Joosland van € 2.800 tot € 3.300.

Wat kost een aankoopmakelaar in Nieuw- en Sint Joosland?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Nieuw- en Sint Joosland zijn € 1.400 a € 2.100. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Nieuw- en Sint Joosland?

+

De meest verkopende makelaar van Nieuw- en Sint Joosland is Dingemanse makelaars. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Nieuw- en Sint Joosland zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Nieuw- en Sint Joosland?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Nieuw- en Sint Joosland aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Nieuw- en Sint Joosland.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!