Sonja Boogaard Makelaardij

Sonja Boogaard Makelaardij is een makelaar gevestigd in Middelburg. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Sonja Boogaard Makelaardij hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. Sonja Boogaard Makelaardij is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Middelburg en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Sonja Boogaard Makelaardij. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Sonja Boogaard Makelaardij in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 317.000
  • Gemiddelde verkooptijd 30
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -111.000
  • Aantal transacties 11
Meer informatie over Sonja Boogaard Makelaardij
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 4 plaatsen waar Sonja Boogaard Makelaardij verkoopt

Sonja Boogaard Makelaardij is het meeste actief in Middelburg. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Sonja Boogaard Makelaardij woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Sonja Boogaard Makelaardij ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Middelburg 5 € 332.000
Vlissingen 3 € 318.000
Goes 2 € 309.000
Almere 1 € 250.000

Type woningen die Sonja Boogaard Makelaardij verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Sonja Boogaard Makelaardij diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Sonja Boogaard Makelaardij het meeste verkoopt is 2 onder 1 kapwoning.

2 onder 1 kapwoning
21%
tussenwoning
21%
galerijflat
14%
vrijstaande woning
14%
geschakelde 2 onder 1 kapwoning
7%
halfvrijstaande woning
7%
hoekwoning
7%
portiekflat
7%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Sonja Boogaard Makelaardij

Wat kost Sonja Boogaard Makelaardij bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.200 zijn. De maximale kosten zijn € € 4.800. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Sonja Boogaard Makelaardij voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Sonja Boogaard Makelaardij je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.600 en de € 2.400.

Waar is Sonja Boogaard Makelaardij actief?

+

Sonja Boogaard Makelaardij heeft de afgelopen periode in 4 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Middelburg, Vlissingen, Goes en Almere.

In welk prijssegment is Sonja Boogaard Makelaardij actief?

+

Sonja Boogaard Makelaardij is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Sonja Boogaard Makelaardij actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 317.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.400 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Middelburg

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Middelburg en vergelijkbaar is aan Sonja Boogaard Makelaardij. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!