Team Versteeg Makelaars

Team Versteeg Makelaars is een makelaar gevestigd in Goes. Dit makelaarskantoor is een groot kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding meer woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Team Versteeg Makelaars hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties groot. Team Versteeg Makelaars is een makelaar die woningen verkoopt die een wat lagere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Goes en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Team Versteeg Makelaars. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Team Versteeg Makelaars in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 292.000
  • Gemiddelde verkooptijd 53
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 44.000
  • Aantal transacties 64
Meer informatie over Team Versteeg Makelaars
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Team Versteeg Makelaars verkoopt

Team Versteeg Makelaars is het meeste actief in Goes. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Team Versteeg Makelaars woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Team Versteeg Makelaars ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Goes 22 € 315.000
Middelburg 10 € 314.000
‘s-Heer Arendskerke 5 € 333.000
Vlissingen 4 € 270.000
Breda 4 € 30.000

Type woningen die Team Versteeg Makelaars verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Team Versteeg Makelaars diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Team Versteeg Makelaars het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
44%
hoekwoning
20%
2 onder 1 kapwoning
13%
vrijstaande woning
11%
halfvrijstaande woning
5%
portiekwoning
4%
benedenwoning
2%
eindwoning
2%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Team Versteeg Makelaars

Wat kost Team Versteeg Makelaars bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 2.900 zijn. De maximale kosten zijn € € 4.400. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Team Versteeg Makelaars voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Team Versteeg Makelaars je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.500 en de € 2.200.

Waar is Team Versteeg Makelaars actief?

+

Team Versteeg Makelaars heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Goes, Middelburg, ‘s-Heer Arendskerke, Vlissingen en Breda.

In welk prijssegment is Team Versteeg Makelaars actief?

+

Team Versteeg Makelaars is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Team Versteeg Makelaars actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 292.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 2.400 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Goes

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Goes en vergelijkbaar is aan Team Versteeg Makelaars. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!