Steendijk Makelaars

Steendijk Makelaars is een makelaar gevestigd in Goes. Dit makelaarskantoor is een groot kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding meer woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Steendijk Makelaars hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties groot. Steendijk Makelaars is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Goes en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Steendijk Makelaars. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Steendijk Makelaars in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 386.000
  • Gemiddelde verkooptijd 44
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -38.000
  • Aantal transacties 43
Meer informatie over Steendijk Makelaars
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Steendijk Makelaars verkoopt

Steendijk Makelaars is het meeste actief in Goes. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Steendijk Makelaars woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Steendijk Makelaars ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Goes 22 € 374.000
Heinkenszand 6 € 324.000
Amsterdam 2 € 585.000
‘s-Gravenpolder 2 € 500.000
Almere 1 € 750.000

Type woningen die Steendijk Makelaars verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Steendijk Makelaars diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Steendijk Makelaars het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
26%
vrijstaande woning
23%
2 onder 1 kapwoning
17%
hoekwoning
9%
portiekflat
9%
benedenwoning
4%
bovenwoning
4%
galerijflat
2%
geschakelde woning
2%
halfvrijstaande woning
2%
penthouse
2%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Steendijk Makelaars

Wat kost Steendijk Makelaars bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.900 zijn. De maximale kosten zijn € € 5.800. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Steendijk Makelaars voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Steendijk Makelaars je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.900 en de € 2.900.

Waar is Steendijk Makelaars actief?

+

Steendijk Makelaars heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Goes, Heinkenszand, Amsterdam, ‘s-Gravenpolder en Almere.

In welk prijssegment is Steendijk Makelaars actief?

+

Steendijk Makelaars is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Steendijk Makelaars actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 386.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.600 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Goes

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Goes en vergelijkbaar is aan Steendijk Makelaars. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!