Makelaars in ‘s-Heer Arendskerke

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in ‘s-Heer Arendskerke, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 8 makelaars actief geweest in ‘s-Heer Arendskerke. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in ‘s-Heer Arendskerke helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als 's-Heer-Arendskerke.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in ‘s-Heer Arendskerke zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in ‘s-Heer Arendskerke afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 383.000
 • Gemiddelde verkooptijd 30
 • Prijsverschil afgelopen jaar € -21.000
 • Aantal transacties 13
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in ‘s-Heer Arendskerke
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt ‘s-Heer Arendskerke

In ‘s-Heer Arendskerke is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 257.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een daling van € -21.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat minder woningen in de verkoop gegaan zijn in ‘s-Heer Arendskerke.

Bij de verkoop van een huis in ‘s-Heer Arendskerke is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 122 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 257.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 2100. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in ‘s-Heer Arendskerke. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit ‘s-Heer Arendskerke weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 383.000.

Het meest voorkomende energielabel in ‘s-Heer Arendskerke is B. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in ‘s-Heer Arendskerke. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in ‘s-Heer Arendskerke

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in ‘s-Heer Arendskerke? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in ‘s-Heer Arendskerke. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Team Versteeg Makelaars de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van ‘s-Heer Arendskerke, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio ‘s-Heer Arendskerke.

Populaire buurten in ‘s-Heer Arendskerke

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in ‘s-Heer Arendskerke? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van ‘s-Heer Arendskerke. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. 's-Heer-Arendskerke

  Verkooptijd
  35 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 379.000
  Woningen verkocht
  9
 • 2. De Schenge

  Verkooptijd
  20 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 342.000
  Woningen verkocht
  3
 • 3. Verspreide huizen ten zuiden van 's-Heer-Hendrikskinderen

  Verkooptijd
  6 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 539.000
  Woningen verkocht
  1

Top 5 woningen verkocht in ‘s-Heer Arendskerke

In ‘s-Heer Arendskerke zijn de afgelopen maand 13 woningen verkocht. Makelaar Team Versteeg Makelaars verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in ‘s-Heer Arendskerke.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Landweg 13 Sinke Komejan Makelaars € 689.000
Oude Rijksweg 79 Van den Ouden Makelaars € 539.000
Boudewijnstraat 34 Team Versteeg Makelaars € 450.000
Ridderstraat 10 Stad & Zeeland NVM Makelaars € 425.000
Nieuwe Kraaijertsedijk 19 BOOT Makelaars € 399.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in ‘s-Heer Arendskerke

Hoeveel makelaars zijn er actief in ‘s-Heer Arendskerke?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 8 makelaars actief geweest in ‘s-Heer Arendskerke. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in ‘s-Heer Arendskerke.

Wat kost een makelaar in ‘s-Heer Arendskerke?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in ‘s-Heer Arendskerke is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in ‘s-Heer Arendskerke van € 3.800 tot € 4.600.

Wat kost een aankoopmakelaar in ‘s-Heer Arendskerke?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in ‘s-Heer Arendskerke zijn € 1.900 a € 2.900. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van ‘s-Heer Arendskerke?

+

De meest verkopende makelaar van ‘s-Heer Arendskerke is Team Versteeg Makelaars. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In ‘s-Heer Arendskerke zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in ‘s-Heer Arendskerke?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in ‘s-Heer Arendskerke aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in ‘s-Heer Arendskerke.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!