De Nooijer Makelaars

De Nooijer Makelaars is een makelaar gevestigd in Arnemuiden. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt De Nooijer Makelaars hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. De Nooijer Makelaars is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Arnemuiden en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van De Nooijer Makelaars. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties De Nooijer Makelaars in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 334.000
  • Gemiddelde verkooptijd 61
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 29.000
  • Aantal transacties 47
Meer informatie over De Nooijer Makelaars
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar De Nooijer Makelaars verkoopt

De Nooijer Makelaars is het meeste actief in Arnemuiden. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar De Nooijer Makelaars woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt De Nooijer Makelaars ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Arnemuiden 31 € 342.000
Middelburg 11 € 321.000
Borssele 1 € 229.000
Nieuw- en Sint Joosland 1 € 299.000
Lewedorp 1 € 439.000

Type woningen die De Nooijer Makelaars verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat De Nooijer Makelaars diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat De Nooijer Makelaars het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
33%
2 onder 1 kapwoning
24%
hoekwoning
17%
vrijstaande woning
15%
halfvrijstaande woning
9%
portiekwoning
2%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in De Nooijer Makelaars

Wat kost De Nooijer Makelaars bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.300 zijn. De maximale kosten zijn € € 5.000. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van De Nooijer Makelaars voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer De Nooijer Makelaars je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.700 en de € 2.500.

Waar is De Nooijer Makelaars actief?

+

De Nooijer Makelaars heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Arnemuiden, Middelburg, Borssele, Nieuw- en Sint Joosland en Lewedorp.

In welk prijssegment is De Nooijer Makelaars actief?

+

De Nooijer Makelaars is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar De Nooijer Makelaars actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 334.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 4.000 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Arnemuiden

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Arnemuiden en vergelijkbaar is aan De Nooijer Makelaars. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!