De Monumentenmakelaar

De Monumentenmakelaar is een makelaar gevestigd in Middelburg. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt De Monumentenmakelaar hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. De Monumentenmakelaar is een makelaar die woningen verkoopt die een hogere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Middelburg en omgeving. De makelaar is daarom actief in een hogere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van De Monumentenmakelaar. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Bij De Monumentenmakelaar zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties De Monumentenmakelaar in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 699.000
  • Gemiddelde verkooptijd 233
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
  • Aantal transacties 8
Meer informatie over De Monumentenmakelaar
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 4 plaatsen waar De Monumentenmakelaar verkoopt

De Monumentenmakelaar is het meeste actief in Middelburg. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar De Monumentenmakelaar woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt De Monumentenmakelaar ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Middelburg 4 € 631.000
Goes 2 € 1.250.000
Domburg 1 € 339.000
Hoofdplaat 1 € 229.000

Type woningen die De Monumentenmakelaar verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat De Monumentenmakelaar diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat De Monumentenmakelaar het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
86%
hoekwoning
14%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in De Monumentenmakelaar

Wat kost De Monumentenmakelaar bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 7.000 zijn. De maximale kosten zijn € € 10.500. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van De Monumentenmakelaar voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer De Monumentenmakelaar je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 3.500 en de € 5.200.

Waar is De Monumentenmakelaar actief?

+

De Monumentenmakelaar heeft de afgelopen periode in 4 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Middelburg, Goes, Domburg en Hoofdplaat.

In welk prijssegment is De Monumentenmakelaar actief?

+

De Monumentenmakelaar is actief in een hogere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar De Monumentenmakelaar actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 699.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 7.700 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Middelburg

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Middelburg en vergelijkbaar is aan De Monumentenmakelaar. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!