Makelaars in Oostkapelle

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Oostkapelle, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 2 makelaars actief geweest in Oostkapelle. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Oostkapelle helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Oostkapelle.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Oostkapelle zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Oostkapelle afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 636.000
 • Gemiddelde verkooptijd 131
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 315.000
 • Aantal transacties 21
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Oostkapelle
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Oostkapelle

In Oostkapelle is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 975.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een stijging van € 315.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat minder woningen in de verkoop gegaan zijn in Oostkapelle.

Bij de verkoop van een huis in Oostkapelle is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 106 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 975.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 9200. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Oostkapelle. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Oostkapelle weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 636.000.

Het meest voorkomende energielabel in Oostkapelle is A. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Oostkapelle. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Oostkapelle

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Oostkapelle? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Oostkapelle. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Makelaarskantoor Wisse Vastgoed de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 2 van Oostkapelle, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Oostkapelle.

Populaire buurten in Oostkapelle

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Oostkapelle? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Oostkapelle. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Oostkapelle

  Verkooptijd
  157 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 455.000
  Woningen verkocht
  9
 • 2. Verspreide huizen Domburg

  Verkooptijd
  98 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 594.000
  Woningen verkocht
  6
 • 3. Randduin

  Verkooptijd
  113 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 897.000
  Woningen verkocht
  4
 • 4. Duno

  Verkooptijd
  154 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 1.050.000
  Woningen verkocht
  2

Top 5 woningen verkocht in Oostkapelle

In Oostkapelle zijn de afgelopen maand 21 woningen verkocht. Makelaar Makelaarskantoor Wisse Vastgoed verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Oostkapelle.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Eikenlaan 12 Makelaarskantoor Wisse Vastgoed € 1.350.000
Oosterpark 3 A Makelaarskantoor Wisse Vastgoed € 1.250.000
Zeesterlaan 4 Makelaarskantoor Wisse Vastgoed € 850.000
Oosterpark 3 Makelaarskantoor Wisse Vastgoed € 849.000
Park Reygersbergh 20 Makelaarskantoor Wisse Vastgoed € 699.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Oostkapelle

Hoeveel makelaars zijn er actief in Oostkapelle?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 2 makelaars actief geweest in Oostkapelle. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Oostkapelle.

Wat kost een makelaar in Oostkapelle?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Oostkapelle is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Oostkapelle van € 6.400 tot € 7.700.

Wat kost een aankoopmakelaar in Oostkapelle?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Oostkapelle zijn € 3.200 a € 4.800. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Oostkapelle?

+

De meest verkopende makelaar van Oostkapelle is Makelaarskantoor Wisse Vastgoed. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Oostkapelle zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Oostkapelle?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Oostkapelle aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Oostkapelle.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!