De Zeeuw Makelaardij

De Zeeuw Makelaardij is een makelaar gevestigd in Hellevoetsluis. Dit makelaarskantoor is een groot kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding meer woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt De Zeeuw Makelaardij hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties groot. De Zeeuw Makelaardij is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Hellevoetsluis en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van De Zeeuw Makelaardij. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties De Zeeuw Makelaardij in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 411.000
  • Gemiddelde verkooptijd 39
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -13.000
  • Aantal transacties 87
Meer informatie over De Zeeuw Makelaardij
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar De Zeeuw Makelaardij verkoopt

De Zeeuw Makelaardij is het meeste actief in Hellevoetsluis. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar De Zeeuw Makelaardij woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt De Zeeuw Makelaardij ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Hellevoetsluis 69 € 388.000
Oudenhoorn 5 € 581.000
Brielle 4 € 441.000
Spijkenisse 3 € 325.000
Rozenburg 2 € 230.000

Type woningen die De Zeeuw Makelaardij verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat De Zeeuw Makelaardij diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat De Zeeuw Makelaardij het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
57%
2 onder 1 kapwoning
13%
vrijstaande woning
13%
hoekwoning
10%
eindwoning
4%
benedenwoning
1%
maisonnette
1%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in De Zeeuw Makelaardij

Wat kost De Zeeuw Makelaardij bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.100 zijn. De maximale kosten zijn € € 6.200. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van De Zeeuw Makelaardij voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer De Zeeuw Makelaardij je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.100 en de € 3.100.

Waar is De Zeeuw Makelaardij actief?

+

De Zeeuw Makelaardij heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Hellevoetsluis, Oudenhoorn, Brielle, Spijkenisse en Rozenburg.

In welk prijssegment is De Zeeuw Makelaardij actief?

+

De Zeeuw Makelaardij is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar De Zeeuw Makelaardij actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 411.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.900 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Hellevoetsluis

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Hellevoetsluis en vergelijkbaar is aan De Zeeuw Makelaardij. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!